Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

mijn kleine van 2 maand heeft nu zijn ritme gevonden

rare periode met voeding wisselen. maar nu! hij slaapt bijna door nog 1 fles in de nacht.

beste lezers,

naar een lange periode van voeding wisselen omdat mijn kleine eerst niet wilde drinken van de borst (komt nog een blog over) over tot de fles hadden we voeding van HERO standaard 1 maar ja ineens kwam het spugen eerst gewoon een mondje vol wat wel mag en toen 2 a 3 week later met golven dacht misschien is die niet zo lekker dat hebben we zelf ook wel, 2 dagen later ging het ook weer goed het was weer een mondje vol dacht ooo beter dan die golven.

had weer te snel gejuicht want 2 dagen daarna begon het weer dacht doe ik dan wat verkeert maak ik het verkeert klaar maar heb wel een stuk of 6x op de verpakking gekeken maar ik doe het wel goed maar hoe kan dat nu krijgt hij dan teveel, dat ook geprobeerd eerst kreeg hij 120 met 4 schepjes maar toen kreeg hij 90 met 3 schepjes maar daar het hij niet genoeg aan huilen wat hij deed toen maar 30 bij geven maar hij ging weer spugen met 30 erbij.

dachten hoe kan dat nu toch maar naar de dokter gebeld (oke kom morgen maar lang zeiden ze) op dat moment dacht ik oke morgen heen maar toen kwam er weer een golf achter aan en ik wou daar niet weer de nacht mee door kreeg zelf geen slaap meer van de stress en na elke voeding dus om de 2 a 3 uur kon ik het bedje weer verschonen dus was er klaar mee.

belde ik de dokter weer op zei kan ik nu komen hij blijft maar spugen er blijft niks binnen (kan je nu komen dan zo ja moet je nu deze kant op komen)

zo gezegd zo gedaan ik die kant op met mijn kleine bij de dokter ook zie het al allergie haal maar allergie melk op en is het zo klaar en stuur ik je door naar de kinderarts.

heb dus dat allergie melk opgehaald en het was ook klaar met spugen, alleen hij had steeds honger dus kreeg die ook niet zijn slaap niet meer elke nacht wakker overdag ook niet meer slapen zodra ik hem s, middag op zijn bed wilde leggen was die klaar waker en huilen.

eindelijk een brief van de kinderarts 3 dagen later. mocht 2 dagen later heen met hem (2 maart) eenmaal bij de kinderarts hij heeft geen allergie dus daar kan je mee stoppen probeer eens (johannesbroodpitmeel) dat help het melk wat dikker te maken en wordt hij vol van en moe en dat is speciaal voor spugende baby,s.

dat opgehaald en gelijk mee begonnen en hij doet het met 1 schepje bij de voeding in gelijk goed spugen doe het niet meer slapen doet hij daar door nu ook top we zijn bijna op de punt dat hij de hele nacht door slaapt (voeding 150 cc water met 5 schepjes en 1 johannesbroodpitmeel) 6 a 7 uur op bed en dan op 1 a 2 uur s, nachts wakker fles en hij slaapt door tot 6 a 7 uur. en dan gaat hij s, middag nog even rond 12 uur tot 3 uur slapen.

een heel tevreden baby boy!!!!!

   

8 jaar geleden

Ja echt wel he nu kan ik echter genieten van mijn mannetje geen onzekerheid meer over of er iets is met zijn gezondheid of gewicht. Dankje voor je reactie feline

8 jaar geleden

Fijn dat je een oplossing gevonden hebt!