Snap
  • Baby

mijn kindje was ongeveer 6mnd wist dat ik doof ben

Ochtend wakker deed hij best doen.. zie hieronder verhaal..allebei mijn twee zonen.

zoals zie profiel dat ik doof moeder.. voor slapen gebruik ik trillen babyfoon onder mijn kussen. Als mijn kindje gehuilt en wordt trillen. Als mijn  man aanwijzing hier dan hoef niet aanzet, want hij wekt me als kindje ging huilt. Toen hij 6  mnd oud. In heel vroeg zonder ik wist niet dat mijn man weg moest en bsbyfoon stond niet aan. Mijn baby slaap gewoon naast me bed. Hij sliep ernaast ledikant.  Hij huilt en nog veel gehuilt maar hij merkt dat ik nirt wakker.  Wat doet hij.....

Hij deed omkeer waar zijn voeten kan zijkany mijn bed raakte.  Hij deed hard botst zoals kloppen.. ik werd wakker door botst bed. Ik keek hem en werdt  hij knal rood hoofd door veel huilt. .en stopt huilt en keek blij naar me. .

En daarna dagen bleef hij bijna elke dag botst voeten zonder gehuilt.. of soms niet gehuilt en ook geen botst. Hij wacht gewoon tot ik wakker bent en keek hem. . Zeer vrolijk..

Hij wist echt gewoon..

9 jaar geleden

Heel mooi! Kinderen hebben zoveel in de gaten!

9 jaar geleden

Ja precies :)

9 jaar geleden

Ja !! Ben ook heel trotse op mijn kinderen. . Ook al sinds kunnen ze lopen. Als telefoon gaat. Riept hij me en wijst naar kast. Sms of mail op mijn mobiel. Deur bel. Wijst naar deur..ook al ze 1 jaar oud.. Iedereen kunnen niet geloven hoe bijzondere kindjes. .

9 jaar geleden

Wat mooi en bijzonder, kindjes zijn vaak slimmer dan wij denken!