Snap
  • Baby
  • baby
  • instagram
  • socialmedia
  • Babyonline

Mijn dochter op social media.

Je zet haar toch niet op het internet zo jong?

Zoals enkele van jullie weten heb ik een instagram account genaamd @moedervdrealiteit . Dit account heb ik nu bijna een half jaar. Hier deel ik veel over mijn leven als moeder, foto’s van mijn dochter en dingen waar ik tegen aan loop. 

Ik ben dit account begonnen omdat ik veel onrealistische dingen zag op het internet. Prachtige bevallingen, Voorbereidde ouders en kinderkamers om door een ringetje te halen. Maar hoe realistisch is dat eigenlijk? Hoe perfect is het nou echt? Ik beviel te vroeg op een manier die ik niet voor ogen had. Haar kamer was nog niet af… wij waren totaal niet voorbereid. 

Ik wil dit doormiddel van mijn instagram account onder aandacht brengen. Moeder zijn brengt een hoop uitdagingen mee. Vader zijn brengt een hoop uitdagingen mee. Maar hoe deel je foto’s van je kind online? Stond ik er volledig achter? Twijfel ik nog steeds? 

Je weet nooit wie er mee kijkt. Je weet nooit of mensen goede bedoelingen hebben. Dat laat me twijfelen. Maar ik geniet elke keer opnieuw van een foto die ik deel. De teksten die ik erbij zet. Andere die ik help. 

De mooie kant van sociale media, is dat er een hoop mensen op zitten die je daadwerkelijk willen helpen. Ze geven advies en beantwoorden vragen. Tot nu toe voel ik me oké en sta ik achter het delen van foto’s. Ik haal er plezier uit en kennis. Hoe dit over 5 jaar is weet ik niet. Ik weet wel dat wanneer Fayèn bewust aangeeft het niet te willen, we per direct stoppen. 

Hoe gaan jullie om met social media? Delen jullie foto’s van je kindje? 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MoedervdRealiteit?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.