Snap

Mijn dochter huilt s nachts

me dochter is van 21 april, en is heel druk in haar slaap nu heb ik haar ingebakerd en dit ging goed. Omdat ze kon omrollen ben ik het gaan afbouwen en zijn we begonnen met sleepy wings en dit ging goed. Sinds een maand alleen betoon ze s nachts weer heel hard te huilen dus ik er heen speen geven en laten merken dat ik er ben als door huilt. Nu sinds 4 dagen ben ik begonnen weer met inbakeren en ze heeft drie nachten door geslapen, alleen vannacht toen was ze weer onrustig. dus als iemand tips heeft of dit herkent en mij advies kan geven graag, ze krinet nog borstvoeding. Overdag krijgt ze brood fruit papje en warm eten

overdag is het geen enkele probleem dan leg haar wakker weg zeg slaap lekker mama komt zo weer bij je kijken.

maar we houden goeie moed en we gaan gewoon door totdat inbakeren en sleepy wings niet meer kondig is en ze wel rustig door slaapt. Nu wou ik het filmen voor mamaplaats het inbakeren hoe ik dat doe helaas is dit er nog niet van gekomen en is de camera verkocht we zijn druk op zoek naar een nieuwe camera.

veel liefs.

10 jaar geleden

Dank jullie wel meiden, tandjes voel nog steeds niks. Vannacht was het drie uur heel hard huilen dus de borst meer gegeven.vind het best moeilijk

10 jaar geleden

Mijn meisje sliep met negen weken goed door, tot ze een jaar was. Nu komt ze geregeld hard gillend wakker. Speentje heeft ze niet en een flesje willen we haar liever iet meer geven 's nachts. Een echte oplossing heb ik niet voor je dus. Soms neem ik haar zelfs even mee naar ons bed, dan valt ze direct in slaap en kan ik haar een kwartiertje later weer terug leggen. Wij hebben wel een grote verbetering bemerkt toen we een nachtlampje zijn gaan gebruiken. Verder gaan we voordat ze in bed gaat eerst met mama of papa in de stoel op haar kamer zitten en praten we rustig over de dag terwijl we haar aaien. Sindsdien slaapt ze af en toe weer een hele nacht door. Gelukkig komt ze bij ons rond 9 uur wakker, dus dan liggen we zelf nog niet.

10 jaar geleden

Mijn kleine meid krijgt nog om half 12 tot 12 een lavendel badje, ik zorg dat ze er flink moe van wordt daarna nog een papje en slapen maar. maar dat is ook net sinds 2 weekjes hoor..... wat ik ook begreep van mensen is dan een lavendelschaap moet helpen snachts goed te slapen. die moet in de magnetron en daarna lekker bij het kind in bed. blijkbaar helpt het? Ik heb er zelf helaas nog geen 1 gevonden. dus nog druk aan t zoeken.

10 jaar geleden

Het ging eigenlijk een beetje vanzelf en wanneer we echt begonnen zijn......bijna vanaf het begin. Megan kon niet zelf in slaap komen. (dat een heel verhaal maar had een reden) dus wij begonnen met praten over de dag tijdens het luier verschonen en pyjama aan trekken. Dan gingen we samen de gordijnen dicht doen en zwaaien naar (lachen toegestaan) Zandvoort en zeiden dan welterusten Zandvoort. Bij elke handeling vertelde hoe gezellig de dag was geweest en dat de dag voorbij was en tijd was om te gaan slapen. Wij hebben op een gegeven moment ook besloten om haar bij jammeren en een beetje huilen te laten huilen.....zodra ze echt hard begon te huilen gingen we bij haar kijken. We haalde haar niet meer uit bed en als het niet anders kon wel uit bed maar niet uit de kamer want het was slaaptijd. Geloof me het heeft heel lang geduurd voor ze rustig ging slapen maar nu gaat het wel heel goed. Ik hoop dat het bij jullie ook snel beter gaat hoor