Blog header image

Mijn dochter heeft aandelen bij de Nutricia

Wie heeft de gouden oplossing voor het fles weigeren van mijn dochter?

Hoeveel schepjes babyvoeding zal ik deze keer gaan maken? Ik gok op 5 schepjes, ca. 170 cc in totaal.

|| Eén groot protest ||
Het is één groot protest, er wordt één slokje gedronken & daarna is het klaar. Als ik doorzet (omdat ik het toch écht goed wil proberen) zet madam het op het huilen. Oké, einde oefening.

Er zit nog 165 cc in de fles en dit kan opnieuw door de gootsteen. Hoeveel voeding zouden we al weggegooid hebben? Ik gok op zo’n 5 pakken Nutricia. Met één pak zou je normaliter een dikke week kunnen, ca. 800 cc babyvoeding per dag.

|| 3 uren verder ||
Na zo’n 3 uren probeer ik het opnieuw. Voor de zekerheid maak ik deze keer 6 schepjes babyvoeding, ca. 200 cc in totaal. Stel je voor dàt ze gaat drinken, dan wil ik natuurlijk niet te weinig voeding in de fles hebben…

Het hoofdje draait alle kanten op, de handjes en de voetjes slaan alle kanten op. Nee, weer niks gedronken.

|| Aandelen bij Nutricia ||
Het kan niet anders dan dat mijn dochter meedeelt in de winst bij Nutricia.

6 jaar geleden

Geen tips hier, helaas. Na enkele maanden alle tips en trucs geprobeerd te hebben bleef onze dochter weigeren. Veel medeleven dus. En succes, want ik hoop dat het je wel gaat lukken ;)

6 jaar geleden

Ik heb een tijd geleden een stuk of wat tips gegeven in een blog. Ook over de hoeveelheid klaarmaken en verdelen over bijvoorbeeld 2 flesjes. Je hoeft niet gelijk de overgebleven voeding weg te gooien. Het kan ook zijn dat ze deze voeding helemaal niet fijn vindt om te drinken en misschien valt een andere voeding beter. Hoe dan ook hier bij ook de tips die ik destijds geschreven heb. Heel veel succes met het vinden van een oplossing. http://www.mamaplaats.nl/blog/tips-voor-mamas-die-kv-moeten-of-willen-geven

6 jaar geleden

Heb je al eens andere flessen geprobeerd? Dat is soms ook even zoeken naar de goede. Mijn oudste was heel tevreden met Avent, mijn jongste accepteerde deze niet maar is nu heel gelukkig met Difrax. En ik zou wel minder klaarmaken. Je kan altijd extra maken als ze het wel opdrinkt. Succes!

6 jaar geleden

oeps, het is zowiezo al niet goedkoop, maar zo gaat het wel heel erg hard! Succes!