Terug
Blog header image

Mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Een week van vreugde werd afgebroken en een periode van fysiek herstel en een emotionele achtbaan, brak aan
Lindsy83
6 jaar geleden

Knap hoe je hiermee omgegaan bent! Zoiets is zeker niet niks!

Mama-Es
6 jaar geleden

Ach wat lief! Dank je. Ik heb ook wel ervaren dat zoiets door de omgeving echt wel onderschat wordt. En er is weinig aandacht voor dit hele proces. Het is inderdaad pittig, kan me voorstellen dat mensen die nog gevoeliger of emotioneler zijn aangelegd hier echt een flinke knauw van krijgen en in het ergste geval psychische problemen krijgen. Gelukkig kan ik het een plekje geven. Nogmaals bedankt voor je reactie. ????????

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar dat stukje wat je schrijft over dat mensen niet weten wat het s en wat het met je doet. Ik heb ook een bbz gehad, wij wisten al vrij snel dat we zwanger waren omdat ik in de medische molen zat wegens pco. Met 7.5 week kreeg ik ontzettende buikpijn die alleen maar eger werd en kon ook niet meer naar de wc. Wij naar de spoed gereden echo gehad en bleek het helaas een bbz te zijn en lag ik 2 uur later op de operatietafel. N half jaar later was ik weer zwanger en kwam de uitgerekende datum van de bbz steeds dichterbij. Toen ik daar over begon bij vrienden werd me gewoon doodleuk gezegd dat ik me maar niet zo aan moest stellen en me maar beter kon concentreren op deze zwangerschap. De bbz heeft me n behoorlijke knauw gegeven ten eerste omdat ik de mm in moest omdat mijn ik niet vruchtbaar werd verklaard door de pco en ik de bbz echt als een falen zag in mijn lichaam. Gelukkig heb ik nu 2 gezonde jongens op de wereld mogen zetten en alsnog spontaan zwanger geraakt van de 3e waarvan ik over 10 weken ben uitgerekend. Hoewel niemand het meer heeft over mijn bbz zal ik dit kindje nooit vergeten en zal die uitgerekende datum altijd in mijn gedachten blijven.

Mama-Es
6 jaar geleden

Ten eerste super bedankt voor je reactie! En daarbij wat fijn om te horen dat het goed met je gaat en je een derde kindje verwacht. Wat onwijs gaaf. Mensen lijken het soms te zien als een soort griepje, en hup weer schouders eronder en gaan... Helaas komt er heel veel bij kijken inderdaad en weten mensen vaak de nasleep ervan niet, totdat je zelf zoiets meemaakt! En het kan ook echt gewoon iedereen overkomen. Hopelijk heb je nu het gevoel niet meer, dat je lichaam gefaald heeft, want het is niet aan jezelf te wijten. Het kindje heeft ook bij mij een speciaal plekje gekregen en zal ik nooit vergeten. Als ik naar mijn buik kijk, naar de littekens, herinner ik me aan een rot ervaring maar tegelijkertijd ook aan ons kindje die geen kans van slagen had. Heel veel succes met de laatste loodjes en tel je zegeningen! (Zei mijn oma altijd)

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..