Snap

Mijn baby is 's nachts nat van de plas

incluis rug, romper en slaapzak. Wat kan ik doen?
6 jaar geleden

nog een tip die ik niet gelezen heb, een overbroekje voor katoenen luiers over de wegwerpluier heen. Dat werkte hier heel goed. En 's nachts een keertje extra verschonen als je zelf naar bed gaat. Tenminste als die luier al een beetje vol zit. Omdat onze zoon 's nachts sliep als een blok kon dit. Sommige kinderen worden wel (helemaal) wakker en gaan niet of nauwelijks meer slapen. Je weet zelf het beste of dat laatste wel of niet kan bij je zoontje. Heel veel succes met het vinden van de juiste oplossing.

6 jaar geleden

hoi hoi. hier 3 jongens en met alle drie heb ik vaak dat ze smorgens nat zijn van de plas. piemeltje naar beneden maar plassen snachts toch omhoog... ik he sowieso vaak maatje grote aan en de pampers baby dry. mijn middelste van net 3 jaar heeft snachts een 5 om en daaroverheen een 6. werkt super! kleine van 5 maanden een 2 en 3 eromheen... succes.!

6 jaar geleden

Altijd het piemeltje om laag doen! Ik zou eens een maat groter proberen. En als het een buikslaper is kan je de luier ook achterste vooren om doen! Succes

6 jaar geleden

Hoi!! Idd piemeltje goed naar beneden doen,lekrandjes naast de beentjes goed naar buiten trekken,hoe oud is je zoontje?misschien zijn de luiers te klein?mijn zoontje is 9 maanden en draagt nummer 4 van Aldi en/kruidvat.is een vreselijke plasser (vooral ook s nachts )maar nog nooit nat geweest.terwijl hij s avonds om 19.00 uur zijn laatste luier krijgt tot de volgende morgen 7.00 uur. Misschien proberen?? Succes met je plassertje?