Snap
  • Baby
  • Kinderwens
  • secundairekinderloosheid
  • eenwarmbedjewacht

Mezelf voorstellen en wie ik ben!

Wie ben ik en onze weg naar een 2de kindje ❤

Lieve mama's en vrouwen,

Ik ben nieuw hier en zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Monique, 35 jaar en getrouwd met Ron. 

Samen hebben wij onze mooie Mara van net 4 jaar die we hebben mogen krijgen door eiceldonatie vanwege de vervroegde overgang waar ik vanaf mijn 29ste helaas in ben beland.

In mei 2018 zijn wij aan de, zo blijkt nu, lange weg begonnen voor een 2de kindje.

We hebben diverse pogingen gedaan, hierover later meer, en hebben al 10 terugplaatsing gehad waarvan 8 mislukte testen en 2 miskramen zelfs na het zien van een.kloppend hartje.

Er is nu een laatste kans op het krijgen van een brusje, door een super vrouw die ons wil helpen om ons eiceldonatie traject na een lange en kostbare weg nog 1 keer aan te gaan ❤

Er word in dit traject echter weinig vergoed, (wij hebben al meerder pogingen betaald en zijn echt al veel geld kwijt ) omdat ze zeggen dat de eiceldonatrice niet medisch is, em gezien zei alle medicatie moet spuiten moet je dit allemaal zelf betalen.

Hierom zijn we een actie zijn gestart om het geld voor deze laatste poging bij elkaar te krijgen en het traject met deze prachtige lieve vrouw aan te kunnen gaan.

Nu heb ik die op mijn eigen pagina gedeeld openbaar, maar mensen delen slecht, en het gaat gestaag. 

Ook heb ik een pagina gemaakt waar je updates kan lezen en onze actie ziet. 

Deze heet: een warm bedje wacht 

Voor vragen mag je me altijs berichtenen en we hopen dat jullie onze pagina en actie willen bekijken en ons willen helpen, ook met delen 🙏🙏

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2406928852765323&id=100003446968435

Liefs Monique