Snap
  • Baby
  • girl

Met trots noemen wij jou ‘Mia’ || ons meisje.

Boy or girl!

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik ooit mama wilde worden.

Vanaf een jaartje of 8 riep ik dat al.

Met carnaval verkleedde ik me dan ook als een mama, met rollers in mijn haar, want that’s momlife besefte ik me toen al 😆.

Ik was ongeveer een jaartje of 12 toen ik de naam al wist. ‘Mia’. Ik zou mijn dochter Mia gaan noemen. Vernoemd naar mijn oma Mia. Mia Apituley, mijn oma, de mama van mijn vader. Ik heb haar helaas niet lang mogen meemaken, want ze overleed 2 dagen voordat ik vier jaar werd. Het enige wat ik me nog kan herinneren van haar was dat ik op schoot zit en ze altijd hele dikke kusjes aan me gaf. Wel een hele mooie herinnering ❤️✨.

Boy or girl ||

Ik weet nog goed dat Yoeri en ik rond de 11 weken serieus gingen zitten voor namen. Jongens en meisjes namen, want we wisten nog niet wat het zou worden. Oei, toen werd ik eventjes met mijn neus op de feiten gedrukt, want het kon ook een jongetje worden! Dat was echt even schakelen, want al vanaf jongs af aan had ik dus in mijn hoofd dat ik een dochter Mia zou krijgen. Toen we rond de 12 weken een echo hadden, dacht ik een klein piemeltje te zien. Ik heb toen drie weken in mijn hoofd gehad dat het een jongetje zou worden en ik was daar ook super blij mee! Ik was al zo blij dat ik zwanger was en zolang baby maar gezond was, was dat het aller belangrijkste! Toen ik over de naam ‘Mia’ begon was ik zo zenuwachtig of Yoeri ‘ja’ of ‘nee’ zou zeggen. Hij zei direct ‘ja’! dus ik was zoooo gelukkig! Nu was het afwachten op die ene echo!

Boy or girl ||

Maandag 10 december zouden we de echo krijgen voor de geslachtsbepaling. Die vrijdag daarvoor waren we toevallig allebei vrij. Een vriendin van me zei ‘joh, bel gewoon of ze plek hebben vandaag!’. Ik belde direct op en yes, ze hadden plek die middag! OMG! Zooo zenuwachtig. We maakte snel foto’s thuis, met blauwe en roze ballonnen, want we wilde meteen onze familie verrassen met het nieuws. Het moment van de waarheid. Ik lag op de stoel en ze deed de echo. Lekker aan het kletsen terwijl ze aandacht aan het kijken was. Mia was lekker bewegelijk dus het was eventjes goed zoeken. Toen zei ze ‘Ja, ik zie het al, ik zie wat het is.’ waarop ik vol zenuwen antwoordde ‘Echt? Wat is het??’. ‘HET IS EEN MEISJE!’. De tranen liepen over mijn wangen en ik kon alleen maar zeggen ‘Echt? Een meisje?’. Ik was zo intens gelukkig en heb de hele dag alleen maar geroepen ‘dit is toch fantastisch!!!’. Ondanks ik echt het belangrijkste vond dat baby gezond zou zijn, was ik ook zo intens gelukkig dat het een meisje was. Mijn droom zou uitkomen 💕. We zouden een baby meisje, een dochtertje Mia krijgen!

Iedereen wist van die naam, aangezien ik dit al jaren lang vol trots aan iedereen vertelde. Achteraf niet zo slim geweest, want toen ik zwanger raakte van een meisje moest ik tegen veel mensen liegen dat het geen Mia zou worden 🤭. Ik heb eigenlijk die hele 9 maanden lang baby’s naam niet genoemd, omdat ik zo bang was me een keer te verspreken.

Zo dankbaar, zo trots en zo mooi dat ons meisje Mia heet. Mijn meisjes droom is uitgekomen, onze dochter vernoemd naar mijn oma, Mia 💕.