Snap

Met een volle wasmand.

Een momentje voor mijn dochter en mij samen om even heerlijk van de rust te genieten is een lekker warm badje.

Het ideale momentje voor mijn dochter om in bad te gaan is tijdens mijn zoon zijn middagslaapje. Een momentje voor ons twee samen om even heerlijk van de rust te genieten.

Mijn dochter is al vrolijk aan het kirren als ik het badje en de rest van de benodigdheden klaar aan het zetten ben. Aangezien mijn zoon overgevoelige oren heeft, doen wij dit lekker warm op de tafel in de eetkamer.

Als ik mijn dochter gewassen heb wordt het tijd voor haar spetterfestijn. Vrolijk speelt ze er op los met alle speeltjes die in het water liggen. Als ik haar nog even met het washandje wil naspoelen zie ik deze niet meer op de rand van het badje liggen. Ik haal haar dus maar gewoon uit badje en begin met haar af te drogen. 

Als ik dit gedaan heb, zie ik dan ook waar het washandje terecht is gekomen. Hoe kan het ook anders dat deze recht op het schone, voorheen droge, kledingsetje van mijn dochter ligt. Zoals gewoonlijk schieten mij de verschillende opties door het hoofd en dit keer kom ik er makkelijk vanaf.

Warm gewikkeld in een dichtbij liggend deken loop ik met mijn dochter naar het washok. Ik vis een vers gewassen setje uit de wasmand die al twee dagen staat te wachten om opgevouwen te worden en geef mijzelf dit keer een schouderklopje voor mijn laksigheid. Het probleem is weer opgelost!

8 jaar geleden

Yep: uit wasmanden leven. Ik ook!!