Snap
  • Baby
  • Mama
  • moederschap
  • selfcare
  • mombracing
  • Getyourgiftxfamilyblend
  • GYG

Me-time, Mom-time

Je hoort en leest het vaak: het is MEGA belangrijk om tijd voor jezelf in te plannen. Alleen het daadwerkelijk inplannen gaat niet iedere moeder even gemakkelijk af. Als moeder heb je het maar druk met je kindjes voeden, verzorgen, vermaken, verbeteren... en daarmee al snel met jezelf vermoeien, verloederen en verwaarlozen.

Voor iedereen betekent ultieme me-time iets anders en je kunt het dan ook invullen zoals jij dit zelf wilt. Maar wat ik 100% zeker weet is dat je het als drukke ouder echt nodig hebt en het verdient!

Als mama van 1 bonusdochter van 10, dochtertje van 4 en een baby van bijna 6 maanden kun je je voorstellen dat ik mezelf vaak een beetje vergeet. Ik vergeet te eten, ik vergeet te drinken en soms vergeet ik zelfs een BH aan te doen. Voorheen ging ik mezelf dan ook vergelijken met andere mama’s. Mama’s die er in ieder geval uitzien alsof ze alles op een rijtje hebben… Perfect opgeruimd huis, in de make-up, haartjes in de krul, lunchboxjes staan een avond van te voren klaar. Tot ik tot het besef kwam dat het OK is als je je niet altijd top voelt. Het is OK zoals je bent. Is je huis een keer niet opgeruimd? Let it go. Heb je je haar een keer niet kunnen borstelen omdat je kindje de hele dag buikkrampjes heeft? Who cares! Ik hoef mezelf niet te meten aan andere moeders. Eenieder voert haar eigen strijd der moederschap. 

Naast het accepteren vind ik het wel belangrijk om af en toe kleine momentjes in te plannen zodat ik me weer IK voel. Me even helemaal lekker voelen en mezelf verzorgen. Dit kan van alles zijn en hier hoef je niet per se een oppas voor te regelen als je dat niet lukt. Me-time kan ‘m zitten in een fijn T-shirt aan trekken zonder een melkvlek erop, een extra lange douche nemen en je favoriete scrub gebruiken, een maskertje opdoen, een pedicure nemen, je nagels lakken, een lekkere lunch bestellen, je lichaam bewust insmeren met een heerlijk ruikende bodylotion, een hoofdstuk uit een goed boek lezen..

IETS voor jezelf. IETS voor JOU. Waar JIJ blij van wordt.

April staat in het teken van Mombracing

Laten we samen een eind maken aan de moeder-maffia, elkaar vereren en elkaar een hart onder de riem steken. Iedere moeder wil het beste voor haar kinderen en dat zouden wij als moeders van elkaar moeten begrijpen. Niemand hoeft het te doen zoals jij het doet en jij hoeft het niet te doen zoals een ander dat doet.

Dus dear mom, Zorg voor jezelf. Jij bent goed. Jij bent genoeg. Jij bent de perfecte moeder voor jouw kinderen.

 Hoe ik deze maand mijn selfcare momentje ga doen? Kek Mama heeft in samenwerking met Get Your Gift een prachtige box samengesteld.

Deze box is speciaal gericht op vrouwen. Er zitten heerlijke beauty, lifestyle- en fashion producten in van mooie merken zoals Collistar, Bio Oil, QMS, Kneipp en Garnier!

Met deze box kun jij jezelf op-en-top verwennen. Je kunt nu een box t.w.v. €305,14,- euro voor maar €49,95 euro bestellen (lekker meegenomen, want die luiers zijn duuuuur). Met de code ZAKIA10 krijg je ook nog eens 10% korting!

p.s. Het is natuurlijk ook een heel leuk cadeau om te geven aan je eigen mama of een vriendin :)

Bestellen kan via deze link!

Liefde!

Zakia

2 jaar geleden

Voorstander van even me-time!!

2 jaar geleden

Moeders race tegen de klok in.Vaak nemen moeders pas in weekend wat tijd als het ze nog lukt.Maar tis belangrijk ook eigen tijd te hebben.Anders schiet je als moeder je zelf te kort als persoon

2 jaar geleden

Ik plan ze ook in als een afspraak in mijn agenda anders komt er totaal niets van in huis🙌❤️ ❤️❤️

2 jaar geleden

Me-time is echt essentieel! 😍