Blog header image

Marion test de HelloFresh Familybox!

De dag was aangekomen en de box stond voor de deur! Ik moet eerlijk toegeven: wij hadden best hoge verwachtingen van deze HelloFresh Familybox. Veel mensen in onze omgeving hebben hem en wij werden steeds nieuwsgieriger. Superleuk dus dat wij deze box mochten testen!

Toen wij de box in ontvangst namen, waren de kinderen al enthousiast: “Cadeautje!” Na het openen zag ik al snel de receptenkaart (handig!) en wij bekeken het met z’n allen. Op het eerste gezicht leken het ‘aparte’ recepten: groentes waarvan we nog nooit gehoord hadden en sommige woorden konden wij niet eens uitspreken. Dat wordt nog wat, dachten we.

Eerste dag – Zoete kip met verschillende wortels

Wat ging dat soepel! De bereidingstijd was kort en toch een gezonde maaltijd op tafel. Nu nog kijken of het lekker is. En ja hoor! De kids smulden ervan. De kip vloog naar binnen en zelfs de wortels werden (voor het eerst) opgegeten. De borden waren echt leger dan leger. Nou fantastische start!

Tweede dag – Groene soep met hartig taartje

Na de eerste dag waren onze verwachtingen natuurlijk nog een tikkeltje hoger. Maar toen onze oudste dochter “Groene soep” hoorde, dacht ze al: “oh nee.” Dus wij waren al op het ergste voorbereid. Ook dit was in een mum van tijd klaar en het was tijd om de borden op tafel te zetten. Vol spanning kijken wij naar de kids. Zouden ze dit lusten? De oudste neemt een hapje en de jongste wacht tot de oudste een seintje geeft dat het lekker is. Na de hap komt er ineens een lach tevoorschijn. “Mam, dit is echt lekker!” schreeuwde ze. Nou, pfjieuw!

Derde dag – Jack’s witte tonijn met farfalle in Cherrytomatensaus

Dit was de dag waar ik het meest naar uit keek. Ik hou van tonijn! En al helemaal als het verwerkt is met een heerlijk pasta en een lekkere saus. De bereiding ging, zoals altijd, soepel en snel. Ik voel me een waar keukenprinsesje worden! Deze maaltijd viel iets minder in de smaak bij de koters, maar alsnog hadden ze alle drie hun bordjes leeg. Mijn man ik en genoten ervan!

Na deze week zijn wij ontzettend enthousiast over de HelloFresh Familybox. Ondanks dat alle verwachtingen zo hoog lagen, zijn ze toch allemaal bereikt. En dat vinden wij leuk! De afwisseling in de recepten is goed en ze smaken allemaal even lekker. Wij zijn heel erg tevreden!

Wil jij een een box? Dan ontvang je korting!