Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mamatorial: Vrolijk mannetje onder zijn sterrendekentje

Een heerlijke dekentje, gekocht op www.wehkamp.nl om lekker onder te slapen!

Nu langzamerhand de bloemetjes weer opkomen, de blaadjes aan de bomen groeien en het zonnetje heerlijk begint te schijnen, krijg ik de lente in mijn bol! De winkels hangen vol met de nieuwe lentecollectie en dikke jassen en truien wil ik zo snel mogelijk vervangen door dunne jasjes en vrolijke jurkjes! Ook al hou ik, net zoals vele dames met mij, heel veel van shoppen, van shoppen met een acht maanden oude baby hou ik wat minder…. De ideale oplossing vind ik een online shoppingspree, zodat ik daarna kan doen waar ik het allerallerallermeeste van hou, tijd doorbrengen met mijn zoon!

Dus toen zoonlief lag te slapen en het zonnetje naar binnen scheen, zat ik met een kopje verse muntthee binnen handbereik mijn virtuele winkelmandje vol te shoppen bij wehkamp.nl. Sowieso vind ik shoppen bij wehkamp.nl ideaal, je kunt zelf kiezen waar en wanneer je je spulletjes bezorgt wilt hebben en bevalt het niet dan komen ze het gratis en voor niets weer ophalen!

Maar opeens werd de rust verstoord en lag mijn lieve schat met rode wangen van de warmte in zijn bedje te huilen. Che slaapt onder een schuin dak waar de zon lekker op stond te branden. Op wehkamp.nl/mamaenkind vond ik een leuk dekentje van Baby's Only die iets dunner is dan de dikke deken waaronder hij in de winter slaapt. Voor ik het wist zat hij in mijn winkelmandje en een dag later werd het dekentje (en wat leuke jurkjes voor mama) thuisbezorgd.

Het dekentje is bedrukt met vrolijke sterren en kan aan twee kanten gebruikt worden, leuk voor de afwisseling! Hij is lekker groot, namelijk 100 x 135 cm. De deken bestaat uit 50% katoen en 50% acryl, ik heb mij laten vertellen dat dit er voor zorgt dat de deken zijn kleur mooi behoud en de vorm hetzelfde blijft. Wel zat er bij ontvangst een kaartje aan dat het wordt aanbevolen om de deken apart te wassen i.v.m. de afwerking. Ik heb hem stiekem toch bij de gewone babywas gegooid, want voor een drukke mama is elk wasje er één teveel! En jawel, het dekentje kwam nog net zo mooi uit de wasmachine als toen ik hem binnen kreeg. Nog een voordeel vind ik dat de deken op 60 graden gewassen kan worden, elke spuug/eet/poepvlek gaat eruit en dat mag ook wel voor deze prijs.

Nu ligt mijn lieve schat heerlijk te slapen onder zijn sterrendekentje en mama shopt nog even ongestoord verder.

9 jaar geleden

Hallo Lia, Wat een leuk dekentje. Ziet er vrolijk uit zo! Ik heb ook even op Wehkamp gekeken naar aanleiding van jou blog, en uiteindelijk allemaal andere dingen besteld haha. Trouwens goed om te lezen dat het dekentje ook goed in de was blijft, ik heb laatst een dekentje gewassen en dat is niet helemaal goed gegaan haha. Groetjes Lisa