Snap
  • Baby
  • liefde
  • babysterfte
  • Gemis
  • Sterfdag
  • geboortedag

Maart 2016

Hallo Maart.

Maart , de maand die ik altijd begin met een knoop in mijn maag. De maand die alweer 5 jaar geleden ons leven veranderde, onze droom tot een nachtmerrie maakte. De maand met vele herinneringen, mooie maar ook intens verdrietige.

5 Jaar geleden zat hij nog vol leven in mijn buik. Begin van mijn verlof, een weekend waarin de voorweeën goed aanwezig waren, de laatste dagen met jou levend in mijn buik. Als ik wist dat het dagen waren had ik er nog meer van genoten want zo genieten als ik van jou kon in mijn buik, zo genieten durfde en kon ik daarna nooit meer.

Morgen is het alweer 5 jaar geleden dat wij hoorde dat jij niet meer leefde en de dag daarna in stilte geboren zou gaan worden. Dagen met een traan en een lach, dagen waarin het soms voelt alsof het gisteren was.

Een paar dagen later volgt de dag dat er zoveel mensen kwamen om jouw te bewonderen, ons te feliciteren en sterkte te wensen. De dag daarna namen wij definitief afscheid van jou, het werd tijd, tijd voor een afscheid. Een afscheid in stilte, met weinig woorden. Wat zeg je tenslotte over iemand die niemand echt heeft mogen leren kennen, je leefde tenslotte alleen in mij.

Lieve Fynn* wat hadden we jou graag bij ons gehad, samen met jouw broertje en zusje. Een zichtbaar gezin van vijf, 2 jongens, 1 meisje en trotse ouders. Maar lieve kleine jongen, onze oudste zoon, onze Fynn*.

"Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist. ⭐"

Wij missen je ❤

Dikke kus mama