Snap

Maak van je iPhone / iPod een bijtring

Fisher Price heeft aangegeven binnenkort uit te komen met een nieuwe iPhone / iPod app voor baby's. Om er toch voor te zorgen dat je iPhone / iPod niet gelijk kapot gaat is er ook een beschermingsrand te koop die direct fungeert als bijtring. De beschermingsrand zal als eerste binnenkort te koop zijn in de Verenigde Staten.

De iPhone / iPod app voor je baby is gratis te downloaden in de app store. De app bestaat uit 3 onderdelen en de baby kan leren het herkennen van dierengeluiden, lichaamsonderdelen en leren tellen met de dierenvriendjes.

Het leuke aan de nieuwe app is dat je ziet dat je baby direct reageert op de muziek en de bewegingen op je scherm. Op een leuke en simpele manier leert je baby woorden, cijfers en lichaamsonderdelen in combinatie met afbeeldingen. Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien, staat er een leeuw in beeld en als je het scherm aan tikt is het geluid van de leeuw te horen.

Ik ben erg benieuwd of deze app werkt. Heb jij deze app al uitgeprobeerd? Ik hoor het graag!

11 jaar geleden

Jammer dat we deze niet kunnen winnen mijn dochter wil altijd mijn iphone als ze hem ziet. maar nu hij gevallen is en mijn beeldscherm kapot is durf ik hem niet meer aan haar te geven.