Snap
  • Baby
  • luiertassen
  • ouderschap
  • Momlife
  • Mamazijn
  • NanaBeebie

Luiertas; tip van Flip

NanaBeebie

Een tijdje geleden mocht ik de NanaBeebie luiertas en hydrofielen ontvangen. Ik was al een hele poos opzoek naar een fijne, praktische én mooie luiertas. Een waar mijn man ook mee zou willen lopen. Daarbij draag ik Vik vaak in de draagzak, waardoor een schoudertas al afvalt. De luiertas van NanaBeebie is echt heel fijn. Je kunt hem als rugtas dragen, maar er zitten ook clips bij om hem aan de wagen te bevestigen. Ook is hij waterafstotend, niet geheel onbelangrijk als je het mij vraagt! Binnenin zitten verschillende vakken, waardoor je alles lekker geordend kun meenemen en dus ook makkelijk kunt terugvinden. Nog een pluspunt vind ik dat het voorvak geïsoleerd is, waardoor je dus je flesjes warm kunt houden. Top wel! Aan de zijkant van de tas zit een vak waar je doekjes in kunt doen, met een gleuf zodat je makkelijk een doekje kunt pakken. Geweldig voor die snotneuzen met dit weer. Overal is aan gedacht. Als mama of papa moet je het jezelf een beetje makkelijk maken toch? Oh en de hydrofielen zijn zó mooi, fijn en zacht! Als jij nou ook zo’n fijne tas en hydrofielen wilt heb ik een mooie kortingscode voor je! Met de code: Janiek15 krijg je 15% korting op je aankoop! 

Snap