Snap
  • Baby
  • baby
  • pampers
  • Pampersxfamilyblend
  • KAKastrofe

Louie = KAKastrofe koning

Spoiler alert: we hebben een oplossing gevonden!!

Oké, iedere ouder kent dit probleem wel: De 'KAKastrofe! Louie zit momenteel echt in deze fase. Je denkt een subtiel scheetje te horen maar in de tussentijd zit de poep tot aan zijn nekje. En dit heeft hij de laatste tijd soms meerdere malen per dag 🥲

Qua timing komt het natuurlijk nooit goed uit, maar ook voor hemzelf is het een drama. Zijn zachte huidje moet zo vaak gewassen worden… En dat vindt hij dan ook weer niet leuk ;)

Snap

Baby's are so much fun!

Ik mocht van @pampersnl hun nieuwste luiers testen. Een betere timing kon ik niet hebben. 

Én het is echt een tip want door de Pampers Baby-Dry pants met de nieuwe Stop & Protect Pocket, zijn de KAKastrofes tot nu toe uitgebleven! Het is een soort extra stukje met ruimte aan de achterkant van de luier waar echt geen (dunne) poep door kan. Dit helpt ons enorm in deze fase en de zekerheid tot niet doorlekken is ook een heerlijk vooruitzicht!

Wat ook heel chill is, is de 360 graden rekbare band, past zich perfect aan aan het buikje van Louie. Wanneer de luier vol is (lekker dan), kun je hem door het lipje aan de achterkant gemakkelijk en compact weggooien.

Check mijn Instagram voor meer ‘leuke’ en herkenbare KAKastrofe verhalen van mama’s. En wat is jullie ergste KAKastrofe geweest? Let me know in de comments, ben heel benieuwd!

Liefs,

Rosemarijn

1 jaar geleden

Ik haalde de kleine een keer uit de maxi cosi en tilde hem tegen me aan... Zowel ik als hij helemaal onder :)

1 jaar geleden

Nog nooit meegemaakt haha, ben benieuwd. 🤪

1 jaar geleden

De ergste was zonder luier! Ayla renden laatst weg na uit kleden. In onze slaapkamer naast het bed op het kleed, ze was zo snel en ik net te laat 😂😂😂😂😂

1 jaar geleden

Haha oh heerlijk he! Hier bij Evan ooit spoot het zo tegen de muur😂