Snap
  • Baby
  • Verjaardag
  • lopen
  • problemen
  • niet
  • feest
  • jarig
  • jaar
  • 1
  • ontwikkelings

Lois 1 jaar

Ja het is een groot feest geweest! Lois is 1 jaar geworden! Slingers, taart, cadeau en alles erop en eraan!

Ja het is een groot feest geweest! Lois is 1 jaar geworden! Slingers, taart, cadeau en alles erop en eraan! Als ik naar mijn meisje kijk denk ik "je bent nog een echte baby". Ze kan nog steeds niet alleen zitten, laat staan kruipen. Tijgeren doet ze wel als ik haar op mijn schoot wil laten staan doet ze net of ze er geen benen onder heeft. Weet dat elk kind het in zijn of haar tempo wil doen maar ze heeft 5 goede voorbeelden boven zich en snap er als ervaren mama van 6 dus ook niks meer van. Dit heb ik zo bij de andere niet gezien. En iedereen roept wel van; "ooh Wen maak je niet druk, je hebt er 5 leren lopen en zitten, ze is gewoon laat." Maar toch als moeder heb ik er toch een ander gevoel over.

Ik heb besloten om na de vakantie als onze kleine dame zich niet verder ontwikkeld eens even naar de huisarts te gaan is kijken wat die zegt.

Wat denken jullie ben ik te bezorgt of niet?

11 jaar geleden

tuurlijk laat ik wat weten hou je op de hoogte

11 jaar geleden

Ik vind altijd dat je naar je eigen gevoel moet luisteren. Misschien is er wel niets aan de hand en vind ze het wel best zo. Maar misschien heeft ze wel ergens moeite mee en sla je jezelf dalijk voor je hoofd als je niets met je gevoel hebt gedaan. Ieder kindje is weer anders, maar een moederinstinct heeft het vaak goed. Als het jou een beter gevoel geeft om naar de huisarts te gaan moet je het doen. Ik hoop dat je gewoon een lui (Hihi) kindje hebt. Fijne vakantie en laat je ons iets weten? Groetjes tara