Snap
  • Baby
  • Momlife
  • Opvolgmelk
  • littlesteps
  • nestlebaby
  • nestlexmamaplaats

LITTLE STEPS 2 Opvolgmelk van Nestlé

De volgende fase.. je baby mag opvolgmelk, maar welke kies je?

De keuze die je als moeder/ouders maakt wil je graag weloverwogen en bewust doen, toch?

Sommige keuzes gaan op gevoel en sommige keuzes maak je als ouders pas na grondig onderzoek. De keuze voor flesvoeding is zo een keuze die je op basis van grondig onderzoek wilt doen, maar met een goed gevoel natuurlijk. Wij zijn een tijdje zoekende geweest toen we de overstap gingen maken naar opvolgmelk vanaf 6 maanden en wat voor Camden dan de beste flesvoeding zou zijn. We hebben van alles geprobeerd toen we de opvolgmelk van Little Steps van Nesté ontdekten. Een opvolgmelk waar al het onderzoek al van gedaan was! Nestlé heeft namelijk al meer dan 150 jaar ervaring met flesvoeding en is wereldwijd de nr.1 in flesvoeding. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel.

In de opvolgmelk van Little Steps zit geen palmolie; een heel belangrijk punt voor ons. De opvolgmelk bevat alleen plantaardige olie, zonder palmolie. Het plastic van het lepeltje en dekseltje zijn gemaakt van suikerriet wat meehelpt aan de verbetering van het milieu. Het blik van Nestlé is 100% recyclebaar en beschermt goed tegen lucht en vocht. De opvolgmelk is Halal gecertificeerd en bevat alle nodige vitaminen voor je kleintje zoals de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D (600ml)

Wij merkten dat Camden zijn fles helemaal op dronk en dat hij echt genoot van zijn flesje. Wat ik en onze kleine man zo fijn vinden aan LITTLE STEPS 2 opvolgmelk is dat het een gladde, romige flesvoeding is die hem goed smaakt en naast zijn broodje, fruit, groenten en tussendoortjes echt een volledige aanvulling is op zijn maaltijden. Je ziet hem intens genieten van zijn fles! Hij slaapt er heerlijk op!

Als moeder/ouders wil je het beste voor je kleintje. Tussen alle sprongetjes en nieuwe fases die je baby doorloopt wil in ieder geval een stabiele voedingsfactor kunnen aanbieden, omdat je je als ouders om van alles zorgen kunt maken bij de verzorging en opvoeding van je kleintje maar laat (fles)voeding dat nou net niet zijn.

Wij zijn al maanden heel tevreden met de keuze voor Little steps opvolgmelk 2 van Nestlé en wij zouden het elke ouder aanraden om te proberen.

LITTLE STEPS 2 opvolgmelk voor baby’s van 6 maanden tot 12 maanden is verkrijgbaar in bijna alle supermarkten én online.

Wist je dat de flesvoeding heel betaalbaar is en nu met een korting voor 5 euro te verkrijgen is i.p.v. 9,99 euro?

Bestel de opvolgmelk hier met de fijne korting!