Snap
  • Baby
  • Nieuws

Lieve Luca...

Lieve Luca, Als je klein bent, heb je een ideaalbeeld over wat je later wilt. Ik wilde graag 2 kinds; Eerst een jongen en daarna een meisje.

Lieve Luca,

Als je klein bent, heb je altijd een ideaalbeeld over wat je later wilt. Ik wilde graag 2 kinderen; Eerst een jongen en daarna een meisje. In 2007 werd ik mama van zoon Tristan en in 2009 werd ik mama van dochter Romy. Klaar zul je zeggen. Maar niets is minder waar.

Ja, eerst was het oke. Het gevoel; We hebben 2 gezonde kinderen en ook nog eens een zoon en een dochter. Maar toch krijg ik de kriebels. Ik ben 28 jaar en ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben. Ik heb nog zoveel liefde te geven. Ik wil nog een kindje. Maarja, het is is nog altijd geen pakje boter, dus David en ik hebben de nodige gesprekken hierover.

David en ik besluiten voor nog zo’n klein wondertje te gaan. Ik ben gelijk zwanger, maar helaas gaat het al heel snel mis. David en ik weten nu zeker dat we voor een derde wonder willen gaan. Het heeft zo moeten zijn.

3 maanden later ben ik weer zwanger!!! In het begin voel ik me heel onzeker. Straks gaat het weer mis. Gelukkig is dit niet het geval! Tijdens de eerste echo blijkt dat ik zelfs iets verder ben dan we dachten. Ik ben uitgerekend op de 35trouwdag van mijn ouders (26 mei 2012)...What else is new...

De eerste 2 zwangerschappen wisten wij niet wat we zouden krijgen, maar nu willen we het wel weten en tijdens de 20-weken echo wordt duidelijk dat er een jongetje in mijn buik zit. We zijn in de wolken! De hele zwangerschap is anders dan die van Tristan en Romy! De placenta zit aan de achterkant en bij Tristan en Romy zit hij aan de voorkant. We kunnen jou duidelijk voelen en zien bewegen. Prachtig, wat een cadeautje!

Na 41 weken en 6 dagen wordt onze zoon Luca geboren, na een ingeleide bevalling van 5 uurtjes. Een gezonde jongen van 4315 gram en 52,5cm. Super! Wij kunnen ons geluk niet meer op!

Lieve Luca, met jou is ons gezin compleet! Wat ben je een heerlijk mannetje! We genieten elk moment van je! Ook je broer Tristan en zus Romy zijn heel erg trots en blij! We hebben er een groots wereldwondertje bij!!! We houden allemaal ontzettend veel van jou!

Dikke kus, papa, mama, Tristan en Romy XXX