Snap
  • Baby
  • Voeding

lente zondag. een dagje uit het leven van..

Wat een heerlijk dagje! 10-15 graden, zonnetje, warm windje, wat wil je nog meer? Een dagje uit het leven van Nosymommy

Hilversumse hei

We besloten vandaag eens lekker als gezinnetje erop uit te gaan naar de Hilversumse hei. De laatste keer dat we hier waren kwamen we niet ver omdat ik met een dikke buik rondliep in de zomer voordat Noah werd geboren.

De Hilversumse hei is naar mijn idee een van de mooiere natuurgebieden in dit deel van Nederland. Je kunt er uren rondlopen over duinen, door het bos, over de vele paden, spelen in het zand en klimmen in de bomen. De hertjes zie je in de verte rondrennen. Dit is wat een natuurgebied moet hebben.

Omdat voeden overal kan!

Omdat Noah honger had (en wij ook, rond 12 uur) hebben we een mooie open plek gezocht in het bos. We zaten heerlijk in het zonnetje en uit de wind, in al die tijd kwam er maar 1 ruiter met paard langs. Dit is tot nu toe de mooiste plek waar ik Noah heb gevoed, dus ik moest er een foto van hebben!

Omdat slapen ook overal kan;)

We zaten lekker op een dekentje in het zand, de reiswieg van de wandelwagen naast ons. Noah heeft heerlijk een half uurtje in de frisse lucht geslapen. Niet alleen lekker voor hem maar nog gezond ook! Ondertussen konden wij lekker lunchen met meegebrachte ham-kaas croissantjes. Na het slapen mocht Noah in de draagdoek rondkijken terwijl we terug liepen naar de auto. Laat het mooie lenteweer maar blijven, wij genieten er wel van!

bron: www.nosymommy.blogspot.nl

9 jaar geleden

Wat een mooie foto! En inderdaad... het weer was heeeeeerlijk!