Snap
  • Baby
  • Nieuws
  • Zwanger
  • Bevallingsverhalen
  • prematuur
  • kijzersnede

laatste zwangerschap had leuk moeten zijn ...

was ook wel een beetje te optimistisch.
6 jaar geleden

Dat is waar. De gevoelens die je op dat moment door maakt zijn zo heftig, en al het andere stelt er niets bij voor. Gelukkig is het allemaal goed gekomen

6 jaar geleden

Verschrikkelijk om te lezen dat je zo slecht geholpen bent! Ik liep soms ook wel tegen onbegrip aan, maar dat was gelukkig een stuk minder dan de lieve artsen die heel betrokken waren. En jij hebt dan ook nog eens met zoveel miskramen te maken gehad, vreselijk... Knap dat je toch nog zo positief erin ging! Super stoer dat je het wél gewoon gedaan hebt! Thanks voor de tips in ieder geval, mochten we het ooit nog aandurven dan denk ik inderdaad dat we een goede voorbereiding moeten treffen... En gelukkig heb ik super lieve ouders en schoonouders die graag bijspringen, dat scheelt voor ons lieve ukkie vast ook enorm :)

wat naar dat jij ook HG heb gehad.. Ja ik ben daar wel mee bezig geweest van te voren mijn oudste was bijna 3 en ik zag er erg tegenop zo ziek te zijn en het thuis alleen te moeten doen ik wist ook dat dat niet haalbaar was, mijn eerste zwangerschap ben ik erg slecht geholpen ik stelde me aan en moest maar gewoon eten etc dat wou ik zeker niet nog een keer meemaken. Ik ben naar mijn eigen gyn gegaan en uitgelegd hoe ik me heb gevoeld de vorige keer en dat ik een arts had gevonden die gespecialiseerd is in HG met de vraag of hij samen wou werken met haar en gelukkig wou hij dat! ik heb een afspraak gemaakt bij deze gyn van het amc en heb samen met haar een plan van aanpak gemaakt voor als ik het weer zou krijgen.. ik heb namelijk 7 zwangerschappen gehad en allemaal HG ondanks de miskramen dus ik wist bijna 100 procent zeker dat ik het weer zou krijgen maar ergens hoopte ik dat het nu anders zou zijn of dat de medicijnen die ik nu kreeg mij beter zouden helpen.. de momenten dat ik in het ziekenhuis lag was of mijn vriend vrij of was mijn oudste bij mijn ouders zo hebben wij het die weken een beetje gedaan en soms moest ik het toch alleen doen en dat was best wel zwaar.. ik zou je van te voren wel echt heel goed voorbereiden want ik heb gemerkt alle keren dat ik erg bewust van was dat het weer terug kon komen maar dat het me altijd wel erg tegenviel vanaf het moment dat ik weer ziek werd en dan is hulp goede medicijnen en een goede arts wel heel belangrijk !!

6 jaar geleden

Wat heftig om te lezen... Hoe gaat het nu met je? Ik heb ook een HG zwangerschap gehad... Ben me er ook echt van bewust dat de kans de volgende keer weer enorm is, maar tegelijkertijd ook wel de wens om ooit nog een kleintje te hebben. Vind het zelf eigenlijk heel moeilijk dat ik daar rationeel over na moet denken: wanneer kan ik dat het beste doen? Hoe is ons vangnet? En belast ik mijn lieve uk daar niet te veel mee? Heb jij dat gevoel vooraf helemaal niet gehad / heb je je op een bepaalde manier voorbereid? Sterkte verder iig!