Snap

Krentjesmonster

Toen ons kleine mannetjes even iets teveel krentjes op had :)

Een paar weken terug waren mijn man, onze kleine en ik een weekje naar mijn schoonfamilie in Adana op visite. Hartstikke gezellig! Vooral omdat ze onze kleine man nog helemaal niet hadden gezien tot nu toe (op foto's en Skype na dan). Woon je in hetzelfde land, zit je nog úren bij mekaar vandaan.

Maar goed, een hoop knuffels, kusjes en gezelligheid in te halen dus!

Op een vrijdag gingen mijn man, de kleine, en de twee nichtjes van mijn man gezellig een dagje eropuit. Een enorm winkelcentrum, enorm veel te zien, hartstikke gezellig. Nou heb ik altijd een bakje met krentjes en andere tussendoortjes bij me, voor het geval er niks in de buurt is maar de kleine wel even wat wilt snacken. Mijn man en ik waren wat inkopen aan het doen, en de kleine man was blijkbaar wat moe geworden. De nichtjes van mijn man dachten: oh die heeft vast trek, en trokken het bakje open.

Ja hoor, dat lust onze man wel! Jammie, dacht hij, aanvallen! Het bakje met krentjes was in een uur bijna opgepeuzeld. Bij elk jammertje, werd het bakje weer opengetrokken door de nichtjes.

Maar wat erin gaat.... Juist moet er ook weer uitkomen..

Die nacht werd meneer om een uurtje of 2 wakker met een poepbroek. Bah, helemaal vol met krentjes. Nou, verschoond, lekker slapen weer. Nee, dat wou meneer niet. En niet zo gek ook. In 2 uur tijd heeft hij 5 luiers volgepoept met krentjes (tsja ze zijn duidelijk zichtbaar in de luier, zullen we maar zeggen ;) ). Arme man zal er wel buikpijn van gehad hebben!

Sinds die dag geven we nog maar hele kleine porties! Nou deden we dat voorheen ook, maar nu nóg oplettender haha. En dat bakje houdt mama de volgende keer mooi in haar tas, die kleine mag bést wat jammeren en hoeft niet volgestopt te worden met krentjes door de lieve nichtjes :)

9 jaar geleden

Herkenbaar! :) Die van mij had ook altijd last van zijn darmen na krenten of rozijnen.

9 jaar geleden

Ha,ha,ha....met recht een Krentjesmonster!

9 jaar geleden

HAHHAHAHHA krentjes en mais, worden volgens mij beide niet verteerd door een kindje!! die vinden we hier ook altijd terug in de luier, zo van ja had ze net zo goed niet hoeven op te eten. Die van ons laten we gewoon jammeren anders eet die ok 10 dozen krenten op als het aan haar ligt, en kwaad kan ze worden als 1 doosje op is.