Snap

Kortingen op kinderlampen!

Vind en bestel leuke kinderlampen bij Kinderlampenwinkel.nl! Met een ruim assortiment aan kinderlampen vind je altijd een passende en sfeervolle lamp. Je hoeft geen hoge verzendkosten te betalen (€ 4,95) en als je wilt kun je de lamp ook kosteloos afhalen in Oud-Gastel. Alle lampen worden uit voorraad geleverd waardoor je nooit lang hoeft te wachten op bestelde lamp!

Speciaal voor de aankomende feestdagen heeft kinderlampenwinkel groots ingekocht om de cadeautjes voor kerst betaalbaar te houden! Daarom hebben ze 10 verschillende kinderlampen ingeslagen en er een leuk prijsje aan gegeven:

1. Plafondlamp vliegtuigen De Plafondlamp Vliegtuigen bestaat uit een grote lamp. Daarbij hangen er een zes-tal vliegtuigen aan deze lamp die enige beweging verwezenlijken.

2. Plafondlamp lucht met vliegtuig Deze Plafondlamp Lucht is een blauwe glazen plafonniere voorzien van wolken. De plafonniere wordt gesiert door een vliegtuig. Kortom indien het donker op de kamer is en de lamp brandt lijkt het net of je in de open lucht bent!

3. Hanglamp Lila Kap Deze hanglamp bestaat uit een paarse lampenkap met een pendel die aan het plafond gemonteerd dient te worden. De hanglamp is gemaakt van kunststof.

4. Plafondlamp vogel De Plafondlamp Vogel 3 Spot is een levendige lamp. De vogels zit op stokjes te kijken en schijnen uit hun bek.

5. Plafondlamp Mannetje op de Maan De Hanglamp Mannetje op de Maan is een hoogwaardige kwaliteit lamp. Het hoofd van het mannetje is tevens de lichtbron. Deze lamp wordt geleverd inclusief lichtbron.

6. Tafellamp hondje Waldo De Tafellamp Waldo heeft een modern design. Deze tafellamp beschikt over een drukknop om de verlichting aan en uit te zetten. Waldo de hond in vorm van deze tafellamp is een aanwinst voor elk bureau of nachtkastje. De lamp wordt geleverd inclusief lichtbron!

7. Tafellamp kat Felix De Tafellamp Felix heeft een modern design. Deze tafellamp beschikt over een drukknop om de verlichting aan en uit te zetten. Felix de Kat in vorm van deze tafellamp is een aanwinst voor elk bureau of nachtkastje. De tafellamp wordt geleverd inclusief lichtbron!

8. Plafondlamp zonnebloem met bij De Plafondlamp Bezige Bij is een glazen plafonniere met een afdruk van een zonnebloem. Op deze zonnebloem zit een bij die de lamp een extra dimensie geeft.

9. Hanglamp Keizer Kroon Deze hanglamp is in de vorm van een kroon. Je kunt er een keizerlijk uiterlijk aan meegeven maar ook de grappige hofnarren droegen een soortgelijke muts. Kortom deze hanglamp kan in totaal verschillende kinderkamers toch goed tot zijn recht komen!

10. Plafondlamp Luchtballon Deze Plafondlamp Luchtballon is een unieke lamp met 2 lichtbronnen zorgt hij altijd voor voldoende licht. Zoals bij een luchtballon hoort hangt eronder een mandje met daarin een reiziger.