Snap

Korting of toch duurkoop?

Korting, korting, korting wie is er niet gek op? Nou ik wel ben misschien in sommige gevallen een echte koopjes jager. Bijvoorbeeld op dit moment is er de route 99 bij de Albert Heijn(niet de goedkoopste supermarkt maar ik vind het een heerlijk supermarkt) En dan zie ik zoveel 'koopjes' dat als ik ga afrekenen dat ik nog meer kwijt ben dan dat ik normaal kwijt ben. Met als gevolg een kast vol met snoep, koek, chocolade, en allemaal andere waar die eigenlijk niet zo goed voor je is. Dus of dit nou werkt voor mij? Qua financiën denk ik van niet, maar moet eerlijk bekennen dat ik het wel heerlijk winkelen vind. En als ik dan onderaan de bon kijk naar het totaal bedrag aan korting ben ik ook best trots( TIP: kijk dan niet naar het totaal bedrag). Maar ik moet eerlijk bekennen dat er ook echt goede acties bij zitten.

Dan het eeuwige voornemen van mijzelf om op donderdag naar de markt te gaan om daar lekker goedkoop mijn groente en fruit te kopen. Dit lijkt ook een eeuwig voornemen dan gaat het weer een paar weken goed en daarna verwaterd dat weer omdat het toch wel lekker makkelijk is om je groente en fruit bij de supermarkt te kopen.

Dan is het nog het onderwerp kinderkleding, ik steek mijn dochter graag in het nieuw en heb niet altijd een goedkope smaak. Zo shop ik meestal op kleertjes.com zulke leuke kleding. Ik heb dan ook een voordeelpas daar betaal ik per jaar 12,50 voor en dan heb ik op kleertjes.com altijd 10% korting. Ik kan u zeggen ik moet wel heel veel kopen wil ik die 12,50 eruit halen. Want dat is eigenlijk de enige zaak waar ik die pas voor gebruik. Maar dan toch als ik bestel denk ik hé lekker 10% extra korting.

 

Volgens mij zijn dit typische voorbeelden van duurkoop?!

10 jaar geleden

bij mij zijn boodschappen bij de appie altijd duurder omdat ik daar altijd dingn zie die ik bij de emte niet kan halen en ze dan toch altijd meeneem. ik houd me altijd netjes aan mn boodschappenlijstje en als ik een aanbieding in de winkel zie bedenk ik me of het kan en nodig is. Heb ik nog 3 sapjes in de koelkast staan nem ik de aanbieding van de sapjes bijvoorbeeld niet mee.

10 jaar geleden

Nou je helpt de economie in ieder geval wel :D Ik ga ook altijd naar de Appie (vraag me trouwens af of hij nu echt zoveel duurder is dan andere winkels -de liddl enzo niet meegerekend-) en vind hun route99 ook leuke actie (net als de hamster weken) maar ik weet niet of ik nu zoveel meer koop... Of in ieder geval niet meer of anders dan normaal. Oh ja en dat voornemen van 'goedkoop' op de markt, daar komt bij mij ook nooit iets van terecht LOL