Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

K(l)eurig opruimen

Wat hebben we toch verschrikkelijk veel spullen! En als er dan kinderen komen, dan neemt het volume van “absoluut noodzakelijke” zaken alleen maar toe!

HANDED BY biedt uitkomst. Dit Nederlandse merk biedt originele lifestyle producten en woonaccessoires bedoeld voor vrolijke mensen, groot én klein. De hip gekleurde gevlochten manden zijn handgemaakt van zo veel mogelijk gerecyclede materialen. De manden bieden een uitkomst voor het “waar laat mama dat nu weer?” probleem en zorgt ervoor dat alles k(l)eurig opgeborgen kan worden.

HANDED BY design is herkenbaar aan de unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar de hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeidvrij. Deze manier van produceren past erg goed bij de visie van IKenIK.

In onze webwinkel voeren we een heel uitgebreid assortiment van de HANDED BY producten. Er is zoveel keus in kleur, maat en vorm dat echt iedereen een oplossing vindt voor zijn of haar opberg-“probleem”. De manden worden in onze winkel niet alleen besteld voor gebruik in kinderkamer, badkamer of kantoor, maar ook heel wat tuinen en balkons zijn al kleurig en fris geworden door de manden. Zeker als er in zo’n tuin dan ook nog een hippe transport fiets staat met een HANDED BY mand er voor op!

Tijdens de tweede week van de “lieve mama maand mei” bij IKenIK is een prachtige shopper te winnen van het merk door ons te volgen op twitter en onze berichten te re-tweeten. Ook via face-book en hyves zijn we te volgen en weten steeds meer papa’s en mama’s ons te vinden.

En koopt mama dan iets moois bij IKenIK dan ontvangt ze, vaak al de volgende dag, een keurig pakket met een leuke “lieve mama”-attentie in de maand mei en een duidelijke factuur…….En waar laten we die dan weer?.....

….Precies, in een handige HANDED BY rectangular flaptop! Of in een andere mand natuurlijk.

Opruimen wordt bijna leuk!  HANDED BY is hier verkrijgbaar >>