Snap
  • Baby
  • ontwikkeling
  • woordjes
  • praten

Kletskous

Sam is nu 18 maanden oud en ze is een echte kletskous, ze kletst echt de oren van je hoofd. Overal waar we met haar komen horen we.

Sam is nu 18 maanden oud en ze is een echte kletskous, ze kletst echt de oren van je hoofd. Overal waar we met haar komen horen we: Wow wat praat ze toch veel en wat kan ze al veel woorden duidelijk zeggen. Voor Sam is het ook wel fijn dat ze daardoor al redelijk goed duidelijk kan maken wat ze precies wilt. Niet dat ze daar ooit problemen mee heeft gehad hoor!

Voorbeelden van woorden die Sam al duidelijk uitspreekt: eten, drinken, broodje, appel, kleuren, boekje lezen, poetsen, opruimen, poepen, bad, assepoester, Efteling, daag, hallo, slapen, bed, tijger, beer, papegaai, kroko, muis, poes, hond, aap, Woezel, Pooh Beer, die, Jokie. Het zijn er nog veel meer, maar daar kan ik zo snel even niet op komen.

Sowieso is ze ook echt absoluut niet dom! Ze zegt zelf slapen als ze een dutje wilt gaan doen (wat ook heel handig is voor Papa en Mama) en als we richting Kaatsheuvel rijden weet ze al waar we heen gaan, ze gaat dan echt helemaal los als we dan ook de parkeerplaats op rijden met het liedje van Carnaval Festival.

Wij kunnen niets anders dan alleen maar genieten van onze kleine slimme kletskous!!

11 jaar geleden

geweldig he deze fase...ze ontdekken dat ze een stem hebben en laten die met de dag meer horen!! Ons meiske lijkt af en toe wel een " krolse leeuwin"...ze brult erop los en lacht als we boven de box hangen! Net of ze wil zeggen..hahaha ik heb jullie lekker beetgenomen!! Dan trekt ze haar liefste koppie en zegt dan ook ta ta da .....heerlijk!!! Lekker van genieten kletskous!!! ( er komt een moment dat je denkt..nou ff niet!!! :) )

11 jaar geleden

leuk zeg. ons dametje van 8mnd kan nog niet praten maar is net gaan brabbelen sinds paar dagen zegt ze da en ta en ba en ook zei kletst op haar manier de hele dag door. gezellig he.