Snap
  • Baby
  • darmkrampjes
  • Dysmatuur
  • heupdysplasie

Kleine kanjer

Mama is trots op jou!

Dag lief mooi meisje,

Terwijl jij lekker slaapt, wil ik even wat voor jou schrijven. 

Wat ben je toch een dapper dametje, wat hebben we de afgelopen weken al een enorme rollercoaster mee gemaakt. 

Je was heerlijk beweeglijk in mama haar buik, maar toch vraag ik me af of jouw huisje daar wel helemaal goed was. Steeds meer ontdekken we kleine dingetjes bij je, gelukkig ontdekken we het op tijd en helpen de lieve dokters jou verder. 

Je werd veel te klein geboren en had een moeilijke start, na wat hulp van een sonde ging je als een tierelier en met 7-8 weekjes oud pas je maatje 56 en weeg je bijna 4kg. Wat ben ik trots op jou kleine kanjer. 

Eerst vele krampjes, maar nu we weten van jouw allergie en de juiste voeding krijgt, gaat het veel beter en geniet je van de flesjes en kan je daarna fijn spelen zonder pijn in jouw buikje. 

Nu jouw heupjes, een lichte vorm van heupdysplasie en ook hier zijn we op tijd bij. Je draagt nu een spreidbroekje en ook dat doe je super knap. Je wordt even beperkt in je ontwikkeling en dat terwijl je zo hard ging. Goed op je buik liggen en bijna draaien, even staat dit alles nu op pauze. Ik weet zeker dat je straks weer zo sterk bent om het weer snel te leren. 

Er wacht nu nog een spannende afspraak op ons. Een echo van je hartje, ik had er goede hoop in maar na vele keren slecht nieuw merk ik dat ik het nu erg spannend vind en er zelfs wat verdriet om heb. 

Tot die tijd knuffelen we maar fijn en is mama super trots op jou! ❤️