Snap
  • Baby
  • mama
  • tweeling
  • tweelingmama
  • #eersteblog
  • kisssyndroom

KISS SYNDROOM (type 2)

Onze zoektocht stopt. Geen klaar duidelijke magische genezingen, wel antwoorden en begrijpen.

Kiss Syndroom (type 2)

Ons klein muizeke. Eindelijk gevonden wat verklaard dat je toch anders huilt dan andere babys. Waarom je zo weinig kan/wil drinken. Dat mama en papa geen zottekes zijn. Dat ons voorgevoel dat er iets niet snor was, juist is. Eindelijk die stempel erop. Geen klaar duidelijke magische genezingen, wel antwoorden en begrijpen.

Laat me beginnen met wat uitleg wat het juist inhoud (voor de geïnteresseerden 😜). KISS is een afkorting voor “Kopgewrichten Invloed bij Stoornissen in de Symmetrie”. Het gaat over een storing in hun eerste nekwervels. Door die storing ontstaan er stoornissen in de neuro-motorische en neuro-vegetatieve ontwikkeling van de baby.

Het wordt door veel artsen echter niet erkend. Sommige denken dat het hetzelfde is dan reflux, maar het is ruimer. Met reflux symptomen maar niet echt reflux. Door chiropraktors en osteopaten wel. Maar wanneer wij foto’s zagen van kindjes met KISS, symptomen hoorden, konden wij niet ontkennen ons kind hier in te herkennen. Ook de oorzaken van het syndroom (meerling zwangerschap, snelle bevalling, sterrenkijker) is het allemaal heel logisch dat er een druk op haar nekje is (geweest).

Ik lees me ook op de moment bij over KISS omdat ik het allemaal beter wil begrijpen, Ellis wil begrijpen. Het goed wil doen.

Ook wil ik me klaar houden om mijn kind juist te “expliceren”, want zoals ik zei, het is niet iets dat erkend wordt. Dus zullen we van sommige wel wat tegenwind en ongeloof krijgen. Dat is oke. Zolang de behandelingen voor mijn kind helpen maakt het me niet uit hoe het genoemd wordt of gelooft wordt.

Ellis is nu 1 x behandeld geweest en wij merken al dat ze al wat meer rust heeft in haar kleine lijfje, ook het drinken lijkt er al op te verbeteren. (Ze dronk 90ml, dan 70ml, dan 40ml, 30ml,... en nu weer 60ml om de 3 u. Nog weinig, maar we zien verbetering!)

 Wij willen geen baby dat nooit meer huilt. Please huil dat ik weet dat er iets mis is. Maar het huilen, de intensiteit, de pijn in haar oogjes. Het verslechteren van het drinken, slapen, onrust. Ik ben blij dat mijn zoektocht over is. Ook al hebben ze geen pasklare genezing hiervoor, door te weten wat er in haar lijfje omgaat kunnen wij ze zo goed mogelijk helpen. En daar ging het mij om. Voor mijn kleinste meisje 💖

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij _cossy?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.