Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderspulletjes

Tijdens het rondneuzen op internet voor onze eigen webshop komen we natuurlijk ook de leukste dingen tegen bij andere webshops. Zo raakten we verliefd op deze shop, we delen het graag.. Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes? Ga dan eens naar <a href="www.kidzz-toys.nl">Kidzz Toys</a>.

Tijdens het rondneuzen op internet voor onze eigen webshop komen we natuurlijk ook de leukste dingen tegen bij andere webshops. Zo raakten we verliefd op deze shop, we delen het graag.. Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes? Ga dan eens naar Kidzz Toys.

Kidzz & Toys is een online Kidsstore met trendy accessoires, hippe kinderspulletjes en origineel speelgoed. Wij vonden er de leukste en de meest bijzondere baby- en kinderspulletjes Ze bieden u een totaal concept aan voor kids. De producten vullen elkaar aan, zijn te combineren maar zijn ook stuk voor stuk uniek.

Neem eens een kijkje in de webshop. Misschien is de superzachte pop Baby Stella wel iets voor u of een van de stoere loopauto’s van Bumpack. Naast het uitgebreide assortiment kunt u bij hen ook terecht voor leuke cadeaupakketten. Ze hebben een aantal standaard pakketten,maar natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kunt u nu echt niet kiezen tussen al onze leuke spulletjes, dan is de feestelijk verpakte cadeaubon misschien wel iets voor jou! De cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen.

Speciaal voor mamaplaats krijgt je nu 15% korting als je een cadeaubon besteld. Geef de kortingscode MAMAPLAATS in bij het betaalproces en je korting wordt automatisch berekend.

  <Deze actie loopt t/m 31-03-2013 en is alleen geldig bij de aanschaf van cadeaubonnen.

  <Ga gauw naar Kidzz & Toys