Snap
  • Baby
  • #mamaplaatscollab
  • fisherprice
  • 4in1ultiemeleerrobot

Kinderspeelgoed, wel of geen muziek? Wel of geen felle kleuren?

We kennen allemaal het speelgoed met de aller heftigste kleuren met de meest harde muziek voor kindjes, je kunt zoveel neutraals en “liefs” kopen en uiteindelijk vinden ze die felle kleurtjes het allerleukst. Ik ben ook overstag!

Mikky is inmiddels 10 maanden en kruipt, staat en loopt aan de hand. Ze is gek op dansen en muziekjes dus ik wilde iets waarbij dit allemaal een beetje geteased wordt. Door de verschillende niveaus van de Ultieme leerrobot kon zij al vanaf 6 maanden zichzelf uitdagen en de wereld verkennen. De rammelaar is favoriet als ze zit en de robot loopt met muziek en lichtjes bij haar weg. Daar wilt ze natuurlijk direct achteraan. De muziekjes zijn echt te gek, daar danst ze het liefst de hele dag op. Inmiddels weet ze ook hoe het werkt en ramt ze er soms op los, lekker laten gaan denk ik dan. Lekker ontdekken.

Ook de katjes zijn niet meer veilig! Mikky gaat ze overal achterna sinds ze kan kruipen, maar in deze 4 in 1 Ultieme leerrobot heeft ze nog een ander vriendje gevonden om mee te spelen. Samen dansen, spelen, leren en zingen, ze ontdekt haar wereldje en ze geniet! 

Ik heb de robot hier gekocht voor haar.

2 jaar geleden

Dat filmpje 😍