Snap
  • Baby

Kinderopvang

Kinderopvang is de komende jaar fors gestegen. Tienduizenden ouders zullen hun kinderen de komende jaar uit de crèches  en kinderopvang halen.

Door de strenge eisen voor de gastouderopvang stijgt het aantal kinderen in de kinderopvang nog. Hierdoor stoppen vele gastouders waardoor kinderen worden geplaatst op een crèche of buitenschoolse opvang. Dit effect is volgens onderzoeker tijdelijk. Onderzoekers denken ook dat ouders in 2014 een driekwart meer moeten betalen aan kinderopvang, maar de kabinet denkt daar anders over. De kabinet beweert dat het om een kwart gaat.

Volgens de directeur van het adviesbureau Ed Buitenhek zullen crèches niet volledig leeglopen. Hij schat de vermindering van kinderen tussen 2010 en 2014 tussen de een en zeven procent.  Er zullen ongeveer tussen de 39.000 en 104.000 kinderen niet meer naar de crèche gaan.

Ondanks dat kinderopvang duurder aan het worden is,probeert Estro om het beste voor ouders te betekenen. Estro is de moedermaatschappij van ruim 597 kinderopvang- en bso-locaties en drie gastouderbureaus.  Zij werken met verschillende kinderopvangbedrijven en vakmensen die verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de ontwikkeling van je kind.

Bezoek  Estrogroep.nl voor meer informatie!

Zit jouw kind op de kinderopvang en merk je al iets van de verandering? Laat je reactie hieronder achter!

12 jaar geleden

Je kan voor meer informatie bellen naar het nummer van estro http://www.estrogroep.nl/opvangopmaat/contact_opvang_op_maat.php

12 jaar geleden

Ik kan alleen nergens de prijs zien?

12 jaar geleden

Duur zo een kinderopvang! Estro is wel een goeie optie