Snap

Kieran groeit maar waar is Papa?

Kierans papa is marinier. Een grote stoere vent die een behoorlijke indruk maakt. Maar met een klein hartje gevuld met liefde voor zijn zoon.

Het is daarom dat het me zo zwaar valt dat hij weg is. Onverwachts 4 maanden naar Sint-Maarten gestuurd om z'n werk te doen. 4 maanden die hij thuis hoorde te zijn. Genieten van zijn zoon en alles wat hij doet. Waar mijn moeder en ik begin deze week zijn 1e tandje zagen doorkomen ontdekten we vandaag al de 2e. 

Hoe mooi ik het ook vind mijn zoon te zien veranderen hoe verdrietig ik word dat mijn vriend het niet kan zien. Hem te vertellen dat Kieran een 2e tandje heeft valt me ook zwaar. Gewoon omdat ik weet hoe vervelend hij het vindt dit allemaal te moeten missen. Niet alleen de tandjes. Hij rolt om, probeert te kruipen en verandert met de dag meer.

Over 10 dagen vertrekken wij voor 2 weken die kant op. Even genieten van ons gezinnetje om daarna met opgeheven hoofd en de moed in mijn schoenen toch die laatste weken apart te overbruggen. Lieve Kieran blijf nog even zoals je bent. We zijn gauw bij papa.

Nog 10!

6 jaar geleden

Zo'n lange tijd weg vind het al heel wat dat ik mijn man elke week moet missen gelukkig in weekend thuis maar zelfs zo mist hij ook veel

6 jaar geleden

Lastig is dat he.. je bent zoooo trots en wilt het zooobgraag delen... ik herken het...mijn partner heeft seizoens werk.. hij werkt nu 7 dagen en is na 10 in de avond pas thuis... tot november... mn jongste word bijna 1 en staat sinds kort los.. ze zwaait en klimt.. ik stuur maar filmpjes maar het is niet hetzelfde... suc 6 nog even en genieten voor 2.. en straks kan papa zn tandje poetsen;)