Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kids en vlekken... Story of our lives!

Dit klinkt jullie vast allemaal bekend in de oren: ‘’Oepsie, een vlek!’’

Geen paniek

Een vlekje op het tapijt, koffie over het kleed, stift op de gordijnen, aardbeienjam op je blouse? Herkenbaar? Helaas vaak wel bij gezellig drukke gezinnen...

Wij van Mamaplaats vinden het zonde om je om kleine dingen als vlekken en viezigheid druk te maken, daarom zijn we altijd opzoek naar de beste producten die hierbij kunnen helpen.

En... goed nieuws! We hebben weer een fijn product ontdekt: Vanish! Niet echt nieuw hoor ik je denken maar het assortiment van Vanish is uitgebreid met een extra krachtige lijn vlekverwijderaars, genaamd Vanish Gold.

Binnen 30 seconden van de vlekken af

Deze nieuwe productlijn heeft een extra sterke Oxi Action formule waardoor zelfs de meeste hardnekkige vlekken binnen 30 seconden zijn te verwijderen. En dat sluit natuurlijk perfect aan bij een druk huishouden en ‘lekker vieze’ kids! Dit wondermiddel is te verkrijgen in zowel gel als poeder en heeft twee verschillende varianten;

Vanish Pink Gold

De meest krachtige vlekverwijderaar van Vanish. De versterkte formule is zo krachtig dat het de meeste vlekken in slechts 30 seconden verwijdert. Vanish Pink Gold is zowel voor gekleurde als witte was te gebruiken.

Vanish White Gold

De beste vlekverwijderaar voor witte kleding. Vanish White Gold maakt uw witte verwassen kleding tot drie tinten lichter en verwijdert de meeste vlekken binnen 30 seconden. Vanish White Gold is alleen geschikt voor witte stoffen.

Onze 30 second challenge

HIER KOMT EEN VIDEO

Mamaplaats'oordeel

Ben jij een drukke, leuke en gezellige mama? Heb jij kids die van (buiten)spelen houden? En ben je het zat om te stressen over een vlek of viezigheidje? Check, Check, Check? Dan mag dit product (Vanish Gold) niet ontbreken in jouw keukenkast/bad-, waskamer!!!