Snap
  • Baby
  • Mama
  • peuter
  • Gevallen
  • motherlife

Kerstdag 2020

En toen gebeurde dit...

Kerstdag 2020. 

Axelle zat rustig te spelen op haar speelmat, Michael en ik keken samen naar een kerst film. 

Tot we plots een harde bonk hoorden en Axelle super hard begon te huilen. Ze had een speelgoedje met een touwtje van de kast getrokken en dit is recht op haar voorhoofd terecht gekomen. 

Instant blauw en een mega buil tot gevolg. Mama en papa toch wel wat in paniek omdat de impact toch wel groot moest zijn geweest door de grootte van het speelgoed.

Papa snel ijs genomen om de schade wat te beperken. Maar natuurlijk als een echte peuter liet ze dit niet toe. 

Ik heb meteen gebeld naar de dokter van wacht, gelukkig mochten we onmiddellijk langs komen op de huisartsen wachtpost. Het verdict van de dokter was mogelijks een hersenschudding dus de eerste 24u moesten we haar elke 2u observeren en dus wekken wanneer ze aan het slapen was. 

Ik voelde me z'n slechte mama op die moment... Had ik die stomme egel maar beter weg gelegd, dan had dit nooit kunnen gebeuren. 

Gelukkig heeft ze er niet te veel last meer van gehad die dag en nacht. Wij hebben ons lesje wel geleerd, vanaf nu leggen we alles nog beter weg! 

Hebben jullie ook al zulke dingen voorgehad met jullie kindjes? 

3 jaar geleden

Oh lieverd, ik begrijp je gevoel. Helaas kunnen we onze mini’s niet beschermen tegen élk gevaar, al zou dat veel gebroken mamaharten besparen. Je hebt goed gehandeld, da’s het belangrijkste! ❤️