Snap
  • Baby
  • ad
  • Pampersxfamilyblend
  • Makingbabiesworldbetter
  • KAKastrofe
  • PampersNL

KAKastrofe //

Je kent het wel. Ineens wordt je net op het moment dat het net niet uitkomt, op de meest chaotische, drukke momenten, waarbij je honderd dingen aan je hoofd hebt of nog moet doen geconfronteerd met een lekkende luier. Overal poep, een mega kliederboel, een ware KAKastrofe!

Op zulke momenten ben je toch blij als het toch nog net thuis gebeurd, net die ene minuut voordat je moet gaan en de baby pakt om te vertekken. Want zeg eerlijk, op pad met je baby, wie is er nou niet bang voor die KaKastrofe op juist net die momenten waarbij het totaal niet uitkomt. Waar ga je, je baby verschonen? Allerlei dingen om je druk over over te maken.

Maar vrees niet! Je bent echt niet de enige. Ongeveer 1 op de 5 ouders heeft mintens één paar keer per week te maken met een lekkende luier, een KAKastrofe.

Zo hadden David en ik een bruiloft van vrienden. We waren net 5 maanden ouders. Allemaal ’s ochtends mooi in de kleren, de auto in en op naar de locatie. Nog geen 5 minuten later hing er een typische lucht in de auto, je weet wel… dat kan maar één ding zijn. Bij een kerkje moesten we even stoppen en daar keek ik even snel wat de schade was. Holy shit! Letterlijk alles zat eronder, een ware KAKastrofe! Aimée, haar ruggetje, haar bruiloftsjurkje en de maxicosi! Echt werkelijk alles zat eronder! En daar stond ik dan op de stoep voor het kerkje. Gelukkig had ik één extra jurkje in de tas gedaan en een nieuw pakje billendoekjes meegenomen om alles schoon te poetsen en maar hopen dat het die dag niet nog een keer zou gebeuren.

Pampers heeft daar iets op gevonden! YES! Nou kan je achteraf vaak wel weer lachen van die momenten, maar voorkomen is beter! Maak kennis met de nieuwste innovatie Pampers Pants met unieke Stop & Protect pocket (op Pampers Baby-Dry Pants, Baby-Dry Night Pants en Premium Protection Pants).

Snap

De Pampers Stop & Protect pocket is een revolutionair systeem aan de achterkant van de luier, dat tot wel 12 uur bescherming tegen lekken biedt.

Ik ben Fan! De ultra 360º tailleband past zich aan het buikje van je baby aan. De Pampers Baby-Dry Pants zijn makkelijk in één beweging aan te trekken en nog makkelijker uit te doen door de zijkanten open te scheuren en dicht te plakken met het lipje aan de achterkant. De Stop & Protect pocket helpt lekken achterin voorkomen, zodat ouders zonder onaangename verrassingen komen te staan met hun baby.

No more stress! Onbezorgd de dag beginnen en onbezorgd de deur uit. Meer geniet momentjes met jou kleintje doordat je niet meer hoeft te vrezen voor lekkende luier! 

1 jaar geleden

Poeh , ik vind het ook wel spannend om zo vroeg in de zwangerschap de jongere kids al in te lichten. Ik heb een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad & heb het de kinderen toen wel verteld omdat ik geopereerd moest worden & wij niet wilden liegen.

1 jaar geleden

Haha oh wat heerlijk! 🙈😂

1 jaar geleden

Zo herkenbaar, ik heb mijn baby wel eens in een t-short van mezelf gewikkeld, geen schone kleding meer bij. 😅