Snap
  • Baby
  • babyvoeding
  • koemelkallergie
  • newborn

K O E M E L K A L L E R G I E

Vermoeiend...

K O E M E L K A L L E R G I E

Finn kreeg vanaf zijn geboorte borstvoeding maar helaas was dit niet voldoende waardoor we genoodzaakt waren om hem bij te voeden met flesvoeding. Helaas begon toen de miserie.

Spugen, huilen, overstrekken, niet slapen overdag, uitslag, 24/7 met hem bezig zijn. Mensen om ons heen gaven ons goed bedoeld advies maar heel eerlijk zaten wij er niet op te wachten. Volgens hen verwende we hem teveel en was het vast zijn tongriem die niet goed was. Ook het cb vond dat we gewoon door moesten gaan met wat we deden. Ik vond het enorm vermoeiend allemaal en op sommige dagen kon ik gewoon niet meer. Veel gehuild want wat was er toch aan de hand? Mijn moeder gevoel zei al dat er iets niet klopte. Dus naar de huisarts gegaan.. ook daar gehoord dat we gewoon door moesten gaan met wat we deden en dat baby's nou eenmaal huilen.

Waarop ik heb geantwoord een baby huilt niet zomaar en vervolgens was het stil. Op een maandagavond werd ik het zo zat en heb ik het ziekenhuis gebeld gevraagd of ze neocate voeding hadden. Ze zouden een blik voor ons apart houden en Dennis is deze met spoed gaan halen.

Eenmaal de eerste fles gegeven werd Finn een heel ander kind. Rustig tijdens het drinken, minder spugen, vrolijker en meer lachen. Na een week ging hij zelfs overdag slapen. Ik was aan de ene kant verbaasd aan de andere kant zei mijn moedergevoel dit al en ik ben blij dat ik er naar geluisterd heb. Vervolgens weer naar de huisarts geweest want we kregen de voeding niet vergoed en ook was dit alleen verkrijgbaar bij de apotheek.

Ik ben op mijn strepen gaan staan en niet eerder naar huis gegaan dan voor we een verwijzing zouden krijgen naar de kinderarts. Het was inmiddels vermoeiend voor ons alle 3 geworden en ik vond het tijd voor rust na tig soorten flesvoedingen te hebben geprobeerd. Uiteindelijk de verwijzing gekregen en Finn krijgt nu 2 maanden neocate. Hij schaterlacht en is een vrolijk kind.