Snap

Justin 3 maanden

Woow, wat gaat het hard! Me lieve Justin alweer meer dan 3 maanden! Hij werd 28-01-2012 geboren hij was toen 4110 gram en 53 cm, nu 3 maanden later is hij al 8 kilo en 68 cm,(kleding maat 74 anders past zijn buik er niet in)  het is echt een reusje! Baby is hij alleen de eerste paar dagen geweest! Ondertussen heeft hij al 2 keer zijn prikjes gehad en dat ging reuze goed.

Je merkt met de dag dat hij steeds meer wilt ontdekken, hij wilt niet liggen want hij probeert elke keer zelf omhoog te komen om te gaan zitten, nu heb ik sinds vandaag een bumbo stoel zodat hij heerlijk zelf kan zitten en fijn dat hij het wat vindt! Onderaan zal ik er een foto van plaatsen. Ook heeft hij al 2 fotoshoots gehad de eerste keer was hij bijna 2 maanden, en de 2e was met 2,5 maand ook die zal ik hier plaatsen.

Justin is echt een super makkelijk lief kind, in het begin sliep hij voor geen meter maar dat is hij nu toch echt aan het inhalen! Hij slaapt snachts de klok rond, s'ochtends als hij wakker wordt zet hij het niet op het krijsen maar wacht hij rustig af tot ik hem kom halen en dan komt er een grote lach te voorschijn, ook slaapt hij overdag meer en is hij steeds vrolijker.

Huilen? Dat komt bijna niet in zijn woordenboekje voor hij huilt enkelt wanneer hij heeel erg moe is, heerlijk! Ondertussen ben ik ook alweer 2 weken aan het werk, wat was het moeilijk om de eerste keer naar me werk te gaan maar hij zit vertrouwd bij mijn moeder.

Aanstaande zondag met moederdag gaan we voor het eerst zwemmen, ik denk dat hij het heel erg leuk zal vinden! 3 maanden, de tijd gaat echt super hard, voor je het weet zal hij kunnen lopen haha!

 

 

Bijna 2 maanden

 

 

 

 

11 jaar geleden

Heerlijk he, ik heb toevallig ook net een stukje geschreven over onze meid die alweer bijna een half jaar jong is. Fijn he zo'n kindje die nauwelijks huilt en zo ondernemend is! Geniet er maar lekker van want hoe cliche het ook klinkt het is echt de tijd vliegt voorbij