Snap

Joepie ik groei

Wat gaat het toch weer snel!

we roepen het allemaal; Geniet want ze groeien zo hard. Nu hebben wij een uk welke van boven gemiddeld klein naar boven gemiddeld groot ging. Maar niet alleen qua lengte. Ze is 15 maanden. Buiten wil ze alleen maar zelf lopen. En loopt zo met gemak een halve km. Met mama wandelen is niet meer goed genoeg, want mama kan nog geen 500 m lopen. Doeiii mama. Zoek maar iemand anders die met me mee gaat. O ja na het wandelen wil ik ook nog op de loopfiets.

Ze loopt de trap op, ze probeert de trap ook al af te lopen. Op handen en voeten. Hop zo maar zeven treden naar beneden. En voetballen doet ze ook. Bekers moeten op een onderzetter. En ze weet heel goed wat ze wel en niet mag. Met speelgoed wordt inmiddels gespeeld in plaats van de hele dag alleen verplaatst. Wanneer je vraagt wil je gaan slapen? Bij ja, dan loopt mevrouw naar de deur. Bij Nee, schudt ze nee en gaat verder met haar activiteit. Wanneer je vraagt of ze iets wil drinken dan begint ze te stralen, pak je een bord, dan wijst ze naar het brood op de aanrecht. Pakt iemand een jas san begint ze al met zwaaien. Van een hulpeloos wezentje wordt het een tante met een eigen wil welke iedere dag iets nieuws leert. Genieten maar!!!!!

10 jaar geleden

Geweldig!

10 jaar geleden

Superleuk,he!!

10 jaar geleden

Eigenlijk heb ik geen idee of ze bijdehand is. Maar een leuke tijd is het zeker. Geen idee hoe ver ze nu moeten zijn. Ook niet zo belangrijk.

10 jaar geleden

Heerlijk he? Genieten!