Snap
  • Baby
  • mama
  • baby
  • mamaplaats
  • moeder
  • trotse
  • #eersteblog
  • kersverse

Joehoe, hier mijn eerste blog.

Hallo lieve moms , mom-to-be’s , bonusmama’s , en alle andere op mamaplaats.

Nou daar is die dan hoor, mijn eerste blog. Ik vond het tijdens mijn zwangerschap heerlijk om alle blogs te lezen op mamaplaats. Gewoon om te zien dat je in sommige situaties echt niet de enige bent. Waar ik vaak na een hormoonaanval dacht ohjeeeeej jongens ik ben echt rijp voor het gesticht,(en waar mijn vriend dit me ook vaak genoeg wijs maakte) kon ik na het lezen van een verhaal hem even duidelijk maken dat ik ECHT niet de enige was. Gelukkig leerde hij al vrij snel dat zijn leven niet veilig was als hij dat soort opmerkingen naar mijn hoofd gooide. Lang leve die heeeeeerlijke hormoontjes. En aangezien er zoveel veranderd in die 9 maanden dat je een mini mensje aan het creëren bent, is het fijn om af en toe even terug te vallen op advies en ervaringen van andere mama’s. (Als ik niet al zo’n 80.000 x google had geraadpleegd om mijzelf gerust te stellen?)

Maargoed, mijn naam is dus Nikki. 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jordy en ons dochtertje Jackie Noé (nu 4 weken) in Almere. En hier thuis scharrelen ook nog onze 2 poezenkinders Jacx en Blizz, die hun velbegeerde eerste plek hebben moeten afgeven aan hun mensen zusje rond. Dit doen zij overigens perfect en och wat ben ik hier blij mee. Aangezien ik meer dan verliefd ben op onze kleine spruit kan ik niet wachten om mijn ervaringen hier te gaan delen. Ik hoop dat mijn blogs leuk genoeg worden om te lezen voor andere mama’s. Soms kunnen mijn gedachtes en uitspraken wel een klein filtertje gebruiken, maar ach het leven is af en toe al saai genoeg?.

In mijn volgende blog wil ik jullie graag meenemen in mijn zwangerschap die niet altijd over rozen ging. 

See you next time.

Liefs Nikki