Snap
  • Baby
  • #baby
  • socialmedia
  • #pictureperfect

Je kleine wel of niet op social media

Social media je kan er eigenlijk niet meer omheen. 

We delen steeds meer van ons leven met de buitenwereld. Ook ik ben heel actief op Instagram en plaats wekelijks leuke outfit foto’s. Mijn vriend is hier helemaal niet zo mee bezig trouwens dus toen ik zwanger raakte kwam al snel het gesprek social media ten spraken. 

Want ga je het leven van je pasgeboren baby open en bloot op internet delen? Wat wil je wel en wat wil je niet laten zien? 

We hebben besloten dat we het gezicht van onze zoon niet op social media laten zien. Een bewuste keuze want je weet gewoon niet wie allemaal je foto’s kunnen zien, wat ze er mee doen en dat Milan zelf moet beslissen wat hij wel of niet wil laten zien op social media zodra hij hier oud genoeg voor is. 

Maar hoe ouder hij wordt hoe lastiger ik het vind om niet die ene leuke foto van ons samen online te kunnen gooien of zijn lieve gezichtje met iedereen te kunnen delen. 

Ondanks dat sta ik nog steeds achter mijn keuze en laat ik leuke filmpjes en foto’s zien waar hij onherkenbaar op staat. 🥰

Wat is jullie keuze hierin?

Je kind wel of niet op social media? 

3 jaar geleden

Wij hebben er inderdaad ook voor gekozen om onze dochter noet herkenbaar in beeld te brengen. Met een leuke gif over haar ogen of een balk tekst kunnen we alsnog leuke foto’s delen, maar dan zonder haar gezichtje herkenbaar in beeld.

3 jaar geleden

Niva staat op social media. Ik vind alke argumenten om het njet te doen eigenlijk non argumenten. Ja want later als ze gaat solliciteren dan wordt ze vast niet aangenomen omdat hasr baas een schattige babyfoto tegen komt 😂😂. Of enge mannetjes die op internet zitten. Ze kunnen ook fotos van je kind maken in de speeltuin op school, cameras op straat etc. Dat panische is nergens voor nodig vind ik 👧