Snap
  • Baby

Je kleine als ze naar het ziekenhuis moet

Vandaag naar het ziekenhuis voor men meisje der heupen, ach komt goed dan weet ik waar ik aan toe ben .... Ondertussen weet je niets

ik vandaag naar het ziekenhuis. Ik en mijn zus hebben een heup afwijking, mijn zus had een vrij forse afwijking en kreeg een beugel tussen haar knieën.Consultatie bureau vond de heupen wat stroef aanvoelen en heeft ons verwezen, dus die zelfde dag nog afspraak in het ziekenhuis gemaakt.

Dus vandaag was het zover, zal ze ook afwijking hebben? Zal ze ook zon beugel moeten? Je weet wel mamma zorgen. Toen ik er was en uiteindelijk de wachtkamer gevonden had nadat ik twee keer op en neer was geweest omdat ik niet wist dat ze eigen pasje moest hebben. Geeft niets...

Dus opgeroepen vrij snel eigenlijk maar kwartier gewacht," nou.. Haar beentjes even bloot en luier mag uit, romper iets omhoog en op haar zij tussen twee kussens (waar mijn bollie nog net tussen paste ) gel de op en echo apparaat er op, ik dacht dat het zou meevallen maar er word behoorlijk op gedrukt! Dus zei echt huilen, niet zon huiltje van niet echt leuk maar meer van verdamme dat doet zeer! 

Na mijn idee duurde het ook lang ...maar goed klaar ja... " kijk even met een collega er naar dan mag je haar aankleden" dus een vrouw komt binnen ze mompelen wat ik hoor twee keer ja ja, eerste kindje? Ja. "Kleed haar maar aan hoor" ik kleed haar aan en de meneer die de echo gemaakt heeft spreekt zijn laatste 4e zin uit.... Als ze 6 maand is moet ze even weer komen. Geeft nog een hand en er komt nog vluchtig "fijne dag uit" 

Duss.... Goed nieuws geen nieuws? Ik denk als het ernstig was ze wel gelijk wat zouden zeggen maar goed zal het wel horen .....

9 jaar geleden

Dankje:-)

9 jaar geleden

Vervelend zo maar denk niet dat het ernstigs zou zijn, succes

9 jaar geleden

Nee, alleen dat ze als ze 6 maand nog een keer kijken, ben ook een oen, dan "durf "ik dat ook niet te vragen. Achteraf denk ik, ik had meer moeten vragen. Maar goed naar mijn idee als ik lekker baby massage doe gaan haar beentjes soepel en de plooien zijn recht, ben wel geen dokter maar bij ggd merkte ik dat ze tegendrukte, bij mij is ze natuurlijk lekker ontspannen ;-)

9 jaar geleden

Ik denk eerlijk gezegd ook dat als het ernstig was ze het gelijk zouden zien. Hebben ze niet gezegd dat ze nog zouden bellen ofzo?