Snap
  • omrollen
  • #fomo
  • sterkebaby

Je groeit zo snel

Tummytime naar zelf draaien

Je houdt niet zo van tummytime ofwel het liggen op de buik. Zeker niet als je op de grond ligt, op je speelkleed. De speeltjes boven je zijn veel interessanter. Al sinds dat je geboren bent heb je een sterke nek. Tummytime op mij of pappa gaat veel makkelijker. 

Op een ochtend (ze was net 3,5 maand) lag ze ineens van haar rug op haar buik in ons bed. Dit vond ik heel eng want ze kan nog niet echt haar hoofd lang omhoog houden. Gelukkig begon ze wel snel te huilen maar wat als ze dit in haar eigen bed doet? En ik het niet door heb? Ik stuur een appje naar de verpleegkundige van t cb en zij geeft aan een slaapzak. Ik heb een slaapzak gevonden maar 50/56 maar het gaat bij de nek is veel te groot. Uiteindelijk heb ik t gat deels dichtgenaaid zodat ze niet erin weg kon zakken. 

Mijn man heeft 2 jaar terug een hartinfarct gehad en sinds die tijd oefent hij 3x per week voor de tv met filmpjes van een fysiotherapeut. E zit bij me en ziet hoe papa zit te sporten. Ik hou haar handjes vast en ze zit met haar billen op mijn buik. En ineens trekt ze zich op om mee te gaan sqatten. Zitten staan, zitten staan... En lachen dat ze doet. Even stopt ze en kijkt mij aan. Snel zet ik mn telefoon aan op filmstand en bij de volgende serie sqatten doet ze mee. 

We genieten met volle teugen al komt ze nog steeds 3x op een nacht en slaapt ze veel. Wel wil ze constant bij ons zijn en slaapt ze veel in de doomoo zitzak. Hier kan ze vastgezet worden en met de voetenzak is t lekker warm. 


Mamaplaats's avatar
8 maanden geleden

Geniet van elk moment!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Contino?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.