Snap
  • Baby

Jaycen onze bijzondere zoon

A.s vrijdag is het zo verWat zullen ze daar allemaal vinden? Ja we weten dat hij een wigschedel heeft en een vernauwde longklep.. En verder?

A.s. vrijdag 23ste is het zo ver, we hebben om 8.30 DE afspraak in het skz Rotterdam. Ik put al mijn kracht uit deze afspraak. Want als ik dit niet doe stort ik in! jaycen is bij 2 maanden oud en nog eens 2 van zulke maanden kan ik niet meer aan. Manlief zoekt zijn uitvlucht in werken, het liefste 6 dagen in de week. Zodat hij het gehuil van Jaycen niet hoeft te horen. De Afgelopen weken waren weer een rollecoaster! Elke week minstens 1 x naar het ziekenhuis voor kleine jongen. Eerst 8 dec naar kindercardioloog, Jaycen blijkt een vernauwde longklep te hebben van de longslagader. En ze willen hem over 6 weken weer zien om te kijken hoe het klepje zich ontwikkeld. 15 dec. Naar een klinisch geneticus die een dna test wil via bloedonderzoek. 8 dec ging mn man wel mee maar om 15de mee te gaan vond hij niet nodig en hij kon niet elke keer vrij nemen. Nou dat heeft hij geweten, bloed afnemen wilde dus niet via zn armpje dus wilde ze het via de ader op zijn hoofd doen. Omg dat was me een ervaring wel! Het bloed spoot alle kanten op, Jaycen schreeuwde moord en brand en ik kan hem niet vast houden ivm reuma. Het zweet brak me overal uit en Dit deed me zo'n pijn, potverdorie dit is mijn kindje en ik heb de kracht niet om hem te troosten. Dus zelf vrijdag naar reumatoloog geweest en mijn schoonmoeder zou even op Jazlynn & Jaycen passen. Ik bracht ze om 9.30 en was om 11.45 weer terug. Nou mn schoonmoeder was in tranen en kwam paniekerig eraan rennen. Hij had dus de hele tijd gekrijst en ze lon hem niet troosten. Tja dat weet ik, dit maken wij al 7 weken door! Thuis lekker geknuffelt met hem en hij was zo stil en lag tevreden te slapen (voor 30 min).. S avonds hadden wij een etentje van mn man zn werk en ik heb de kids om 17.30 bij mn vader gebracht (mn moeder moest tot 17.45 werken) en heb gewacht op mn moeder om even een overdracht te doen. Gauw naar huis douche, opmaken omkleden en gaan. We waren er om 19.15 en het was erg gezellig tot mn vader ineens om 20.30 belt. Jaycen is niet stil te krijgen en Jazlynn heeft van bovenaan de trap naar beneden gespuugd en was ook helemaal overstuur. Oke nou we komen er aan. En eenmaal thuis ligt Jaycen boven in zn ledikant te krijsen en zitten mn moeder met Jazlynn op de bank. En mn vader is de trap en de keuken aan het schoonmaken. Ik vloog naar boven en baald mn mannetje uit zn bedje en ben naar beneden gegaan waar mn man al met jazlynn zat. Ooh wat was ik boos, verdorie waarom laten ze hem nou zo krijsen, we weten dat dit absoluut averechts werkt. Mn ouders waren ook binnen no-time weg. Als mijn eigen moeder al niet meer op hem kan passen ivm zn huilen wie moet ik hem dan toe vertrouwen? Dus ja we putten al onze hoop op vrijdag! Want dit hou ik niet meer vol, hou heel veel van mn mannetje maar zit er lichterlijk doorheen.

7 jaar geleden

Ohh wat voelt dat naar. Je wilt het beste voor je kind maar je moet er zelf niet aan onder door gaan. Zijn er mogelijkheden jullie iets te ontlasten? Bv thuisbegeleiding of heeft bureau ideeën. Als iedereen op zijn tenen loopt dat gaat niet en het mag niet ten koste gaan van jullie. Een heLe dije knuffel voor jullie allemaal

7 jaar geleden

Heel veel sterkte de komende week of misschien zelfs weken en vooral vrijdag. Misschien eens bij de huisarts vragen of die een oplossing heeft voor nu of misschien vrijdag de arts bij wie jullie de afspraak hebben. Misschien heeft hij wel pijn en mag Jaycen pijnmedicatie.