Snap
  • Baby
  • Gezond

Ja hoor het is zover de eerste keer verkouden.

Wat kun je veel zorgen maken om een verkoudheid :-S. en dit is niet eens me eerste kind.

Ons mannetje is verkouden, nu 6 maanden verder de eerste verkoudheid. Hij begon van de week al wat hees te worden toen dacht ik het kwam door het huilen. Maar gister zij papa schat hij is verkouden aan het worden. En ja hoor vanmorgen snotter de snotter nies naar nies en die neus maar poetsen. Ik weet dat het normaal is dat ze verkouden worden en dat het er bij hoort je ontkomt en niet aan. Maar toch maak ik me wat zorgen misschien om dat dit de eerste keer is. Niet dat dit me eerste kind is maar toch gelijk even op googel zoeken baby 6 maanden verkouden, wat wel en wat niet te doen naar een aantal pagina's gelezen te hebben denk ik van o ja ik maak me weer veel te druk. gewoon goed in de gate houden en als het goed is gaat het gewoon vanzelf weer over. Tot nu toe lijkt hij er zelf nog niet al te veel last van te hebben hoop dat dit zo blijft en dat het weer snel voor bij gaat. 

9 jaar geleden

Dank je :-)

9 jaar geleden

Het is inderdaad een geweldige foto, heerlijk

9 jaar geleden

Haha ja goed he,