Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Is ze nou een beetje rood???

Rood?????? Ach, bruin zwart en blond groeit op een ezel zijn kont!!!!!

onze derde dochter lijkt dus qua haar kleur wat rozig nou ja ik vind het meer kastanje bruin. Onze oudste donkerblond geboren de middelste weinig haar en wat ze had was echt blond, maar de derde ja die is toch iets rood maar verre van vuurtoren rood!!! Nu is het toch voor kraamvisite iets om op te noemen en dan niet van goh wat leuk ze is wat rozig nee de vraag komt heel voorzichtig als of het een soort afwijking is; Is ze nou wat rood???! Ja lijkt wel wat zeg ik dan maar niet zo vreemd he! Beide oma's zijn rood dus zal wel in de gene zitten!

Het zal allemaal wel mee vallen straks zo rood als haar oma's is ze niet het is kastanje bruin en ach mooi rood is niet lelijk!!!

En wat heeft mijn moeder een guldens verdient vroeger als ze tegen jaar zeiden he rooie springbok op groen zei ze wat krijg ik dan?? Je raad het een gulden en daarna zeiden geen rooie meer!

8 jaar geleden

Grappig. Mijn dochter heeft ook een aantal maanden een rode gloed gehad over haar haar en precies dezelfde vraag, is ze nu een beetje rood? Ik had het eigenlijk wel leuk gevonden een dochter met rood haar. Maar ze is nu donker/middenblond. Ik vind rood haar prachtig. Van de week op de kinderboerderij was een jongetje met prachtige rode krullen. Mijn dochter van 1 heeft hem geaaid en vond hem zeer interessant. Zij vond het blijkbaar ook wel mooi hihi.