Snap

Ik wil mijn slaapkamer terug!

Wij wonen niet heel groot. Ons uitzicht is wel geweldig hoor en dat maakt heel veel goed. Maar we hebben hier nu toch wel een klein probleempje....

Het is de bedoeling dat onze meiden samen op de kamer gaan slapen en tot op heden is het nog maar 2 nachten achtereenvolgend gelukt. Vannacht sliep ze weer bij ons op de kamer, omdat Suzannah weer kramp had en dus heel erg huilde en niet in slaap kon komen.

Morgen proberen we het gewoon nog een keer hoor, maar ik word er wel een beetje moedeloos van. Ik hoor om me heen alleen maar succes verhalen. En dat het na 4 weken al heel goed ging.

Het probleem ligt gelukkig niet bij onze oudste, die vind het helemaal niet erg als Suzannah nog even moet huilen voor het slapen gaan, maar na een uur proberen is Megan er ook wel redelijk klaar mee. Dan vraagt ze ook: Suz bij mama slapen?

Ik denk ook zelf niet dat er op dit moment oplossingen voor zijn als alleen geduld en doorzettingsvermogen. Maar ik kan met overtuiging zeggen dat ik het nu wel heel zwaar vind worden hoor.

IK WIL MIJN SLAAPKAMER TERUG :-)

10 jaar geleden

Inmiddels is het al gelukt hoor ;-) De meiden slapen nu heerlijk op een kamer in een door Mamaplaats mogelijk gemaakt stapelbed

10 jaar geleden

Hallo ik denk dat er niet veel anders opzit dan geduld hebben. En je hebt natuurlijk kans als ze op een gegeven moment weer probleempjes komen zoals idd de tanden waardoor ze erg onrustig kunnen gaan slapen. Aan de andere kant denk ik dat we tegenwoordig erg verwent zijn dat alle kinderen vanzelfsprekend een eigen slaapkamer horen te hebben. Vroeger was het heel normaal dat 3 of 4 kinderen op 1 slaapkamer sliepen en toen lukte het ook dus ik denk dat het ook een kwestie van gewenning moet worden. Succes daar en het komt vast goed!

10 jaar geleden

Het is helaas al weer een paar nachten niet lekker gegaan. Te vroeg gejuigd! Suzannah heeft besloten dat ze toch om 12uur nog wel een flesje lust.....pffff! Ze sliep met 3wkn al door en nu wil ze in ene nog een middernacht fles. @GEA: Het zal uiteindelijk wel goed gaan hoor! Het is wel even doorzetten heb ik gemerkt maar dat geld echt niet voor iedereen. Suzannah heeft heel lang hele erge darmkrampen gehad waardoor ze niet samen konden slapen. En nu krijgt ze tanden en dat geeft ook weer slapeloze nachten.......maar komt goed hoor!

10 jaar geleden

Nou dat gaat toch redelijk de goede kant op! Wij zitten straks met hetzelfde probleem. Onze jongste (Jesse) zal straks ook op één kamer moeten met de oudste (Thijs). We hebben Jesse nu nog beneden te liggen. Ben ook erg benieuwd naar hoe dat zal gaan.