Snap
  • Baby
  • baby
  • aandacht

Ik weet niet wat ik fout doe!

Mijn zoontje van 5 maanden huilt de hele tijd in de box wanneer ik alleen met hem ben.

Als mijn man thuis is, dan is er niks aan de hand. Dan huilt mijn zoontje alleen als hij honger heeft, of als hij gepoept heeft. Maar als ik alleen thuis ben, dan huilt hij de hele tijd. In de box, in het stoeltje, het maakt niet uit waar ik hem in zet of leg, hij krijst het uit. 

Totdat ik hem bij me pak, dan valt hij in slaap! Ik krijg echt niks gedaan en ik heb nog een dame van 7 en een peuter van 2 rondrennen die natuurlijk ook om aandacht vragen! 

Mijn man gelooft me ook niet als ik zeg dat hij zo huilt. Daarom ben ik maar geluidsfragmenten aan het maken een doorsturen, zodat hij het zelf hoort! 

Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Net ook weer, hij schreeuwt alles bij elkaar en slaapt daarna weer bij me op mijn arm. 

4 jaar geleden

Wat vervelend voor jullie allebei! Ben eigenlijk niet zo van het tips geven, want je zult alles al wel redelijk geprobeerd hebben... Maar ik ben het met de onderstaande 2 reacties eens: misschien een draagzak of draagdoek proberen? Deed bij mijn zoontje ook wonderen! Hij had gewoon behoefte aan rechtop (vanwege reflux) en nabijheid! Mocht je toch iets fysieks vermoeden, laat je kindje dan zeker wel even nakijken... Ons mannetje bleek (mede) zo onrustig door een liesbreuk! Maar goed, daar heb je altijd last van, dat is niet 'over' als je man thuis is... Maar just in case kan een controle nooit kwaad.

4 jaar geleden

Je doet niks ‘fout’! Hij heeft je gewoon nodig. Hij vraagt om je en wil jouw geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Het ene kindje heeft dat meer nodig dan het andere kind. Heb je misschien een goed draagdoek of draagzak? Dan is de kleine bij je (waarschijnlijk vindt hij het heerlijk!) en heb jij nog een beetje je handen vrij.

4 jaar geleden

Misschien kun je je zoontje in een draagzak of draagdoek stoppen overdag? Dan is hij dicht bij je, wat hij blijkbaar heel fijn vindt, en heb je toch je handen vrij voor je andere kinderen. Het is ook niet ideaal, maar werkt misschien beter? Veel succes in ieder geval!