Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ik kan weer rustig zitten!

Na bijna 3 maanden lang vaak staand te moeten voeden, kan ik nu weer heerlijk zitten!

Na bijna 3 maanden lang vaak staand te moeten voeden, kan ik nu weer heerlijk zitten!

Ik weet het, het klinkt een beetje raar, maar die kleine snuiter van mij pakte vaak de borst niet als ik zat. Of hij hem nou niet goed kon pakken, of niet comfortabel genoeg lag, ik weet het niet. Heb meerdere manieren geprobeerd, ook geprobeerd langer te wachten of hij misschien wel zou pakken als hij écht honger had, maar niks hielp. Behalve opstaan dan. Ik heb dus regelmatig al staand de kleine gevoed, tsja hij zal toch wat naar binnen moeten krijgen. Gelukkig waren er ook momentjes, zoals meestal 's nachts als hij bijna gelijk aan de borst bijna in slaap viel, dat ik wel gewoon kon zitten, maar die waren maar op een hand te tellen. Ik hoopte maar dat het een fase was en het vanzelf weer over zou gaan..

En sinds deze week, hoera, kan ik weer rustig zittend voeden. De keren dat ik op moet staan zijn nu maar op een hand te tellen, meestal doordat hij niet lekker genoeg ligt, vooral omdat het nu zo warm is. Heerlijk is het! Ik geniet nu weer extra van het voeden en hoop dat hij nog een tijd lekker gevoed wilt worden!

10 jaar geleden

goed om te lezen