Snap
  • Baby
  • #mamaplaats
  • #ziekehuis
  • #overleven

Ik hoorde een zielig huiltje.

Het is een dag die ik nooit meer zou vergeten. 14 augustus 2012. De dag dat ik de wereld onder mijn voeten compleet voelde wegvallen. De dag dat ik mijn zoontje bijna verloor.
5 jaar geleden

Wauw,wat gaaf!!! Fijn dat het zo goed gaat!!! Dikke knuf!

5 jaar geleden

Wow wat heftig!! ?

5 jaar geleden

Dat kleine vechtertje is is nu een grote jongen van 7,5 jaar . Hij heeft een puntje dat hij soms wat moeite heeft met taal maar is bijna niet te merken. Dat kan de gevolgen van de bloeding zijn. Maar het is een gezonde grote jongen en ben echt super trots op hem!

5 jaar geleden

Heftig zeg! Wat goed dat je bij dat huiltje toch bent gaan kijken! Hoop dat je dit heftige verhaal een plekje kunt geven . Hoe gaat het met je kleine 'vechtertje'?